DİZİ ?

Kodla Büyü
Hocam belki izlediniz izliyorsunuz ben kaçırmışım Kardeş Payı'nı Sansürsüz baştan izliyorum tavsiye ederim bana göre gerçekten komedi dizisi

yabancı dersen dexter, breaking bad, fargo... :wink:
ben şimdi fargoyu izliyorum. hoş güzel.
birde tek sezonluk bir dizi vardı o da iyidi. true dedective story olması lazım.önerilir :+1:

Kardeş Payı ve Yalan Dünya'yı tek geçerim yerli dizilerde
Yabancı dizilerde Merlin ailecek izlenecek bir dizi. How I Met Your Mother bu dizide favorilerim arasında

aynenbadi' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
Hocam belki izlediniz izliyorsunuz ben kaçırmışım Kardeş Payı'nı Sansürsüz baştan izliyorum tavsiye ederim bana göre gerçekten komedi dizisi
belde aşağı hep espiriler

Hocam ne yaptın ! belden aşağı küfürler de var yok değil.. Ama esprilerin geneli belden aşağı değil ve kaliteli bana göre..

1-hannibal (Psikoloji-Dram) bence böyle bir dizi yok 10 üzerinden 10.
2-True dedective (Polisiye-Dram)* tek sezon çok çok iyi
3-Fargo (Polisiye-Dram-Tek sezon)*mükemmel
4-Ray donovan (Dram, küfürlü sahneler içerir-Hollywood Mafyası-Açık sahneler var)
5-Hell on Whells (1800 yılların sonu, abd tren hattının yapımı, western )
6- Suits (Dram-Abd nin en iyi avukatları arasındaki mücadele)
7-Strain (vampir filmlerin çok farklı bir versiyonu, hastalık olarak ele almışlar, uçan kaçan vampirler yok)

son olarak The mentalisti önereceğim (polisiye-dram) bazı sahneler ağır ama eğlenceli bir dizi 6. sezon ekim gibi başlayacak. hepsi iyi diziler imdb de 8 puan ve üstünde.
unutmadan ilk sezonun da birçok ödül almış Homeland dizisini de tavsiye ederim, 4.sezon kasım gibi başlayacak.

Behzat Ç. izleyin herkes hepiniz. Sonra bu konu altında teşekkür edebilirsiniz 8)
1,5 saat 15 dk gibi geçiyor.
Kesinlikle izlenmesi gereken ilk yerli dizi.

Sürükleyici isterseniz "prison break" başından ayrılamazsınız. sonraki bölümün başını izlemeden uyuyamazsınız.
"braking Bad" güzel tavsiye ederim.

Fringe (Benim favorim,üzerine dizi koyamıyorum)
The Following
Walking Dead
Revolation
Prison Break

Dediklerim on numara diziler ama Fringe bambaşka,bağımlılık gibi çünkü Walter Bishop var,sadece onun için izliyorum desem bile olur... Sadece ilk iki sezon birbirinden bağımsız bölümler gibi görünüyor ama 2.sezon sonu 3.sezonda olay başlıyor,yapımcısı Lost'un yapımcısı Abraham:)

idril42' Alıntı:
Fringe (Benim favorim,üzerine dizi koyamıyorum)
The Following
Walking Dead
Revolation
Prison Break

Dediklerim on numara diziler ama Fringe bambaşka,bağımlılık gibi çünkü Walter Bishop var,sadece onun için izliyorum desem bile olur... Sadece ilk iki sezon birbirinden bağımsız bölümler gibi görünüyor ama 2.sezon sonu 3.sezonda olay başlıyor,yapımcısı Lost'un yapımcısı Abraham:)

Fringe yıllar önce bitti, son sezon gerçekten çok sıkmıştı. güzel dizileri konu ve kurgu olarak güzel bitiremiyorlar, lostun 6. sezonu gibi son sezonu var. Prison break mi kaldı artık...

arkadaşlar dizi seviyorsanız, BLACKLIST, TYRANT tavsiye edeyim, Revolation, The Following, Under the dome gibi dizleri izlemeyin, zamanınıza yazık. (Önceki tavsiyeler daha iyidir.)

Alias'ı izliyorum şu aralar. Jennifer Garner müthiş oyunculuk sergiliyor.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Bizim dizilerimiz saçma sapan. Hatta beş para etmez. Saatlerce ekranın karşısına kilitliyor ama hiç birşey yok. 1dk.da geçilecek sahneyi 5dk da geçiyorlar ve araya da 3-5 şarkı sıkıştırıp klip havası veriyorlar ve böyle uyutuyorlar. Senaryolar birbirine benziyor, oyunculuk vasat hatta çoğu zaman kötü. Bol bol ışıklı sahneler ve mekanlar ise cabası.

Fringe - 2013 yılında bitti
The Walking Dead
Hannibal
Game of Thrones izliyorum bunları tavsiye ederim. Bunlar dışında da bir sürü harika Amerikan dizisi var. Ama komedi olunca kendi kültürümüz daha ağır basar. Seksenler fena değil mesela.

"Revolution" demiş arkadaşlar ama dizi şuan durduruldu, 3.Sezon yok maalesef. En azından düzgün bir son bölümle bitirselerdi diziyi...

Sherlock Holmes'un dizi versiyonunu izlemenizi tavsiye ederim Şimdiye kadar 3 Sezon yayınlandı, her sezonda 3 bölüm olmak üzere 9 bölüm geride kaldı.

"Stargate" zamaninda cezbetmisti beni. Ufuk açıcı bi dizi. Ama heralde 3 farklı versiyonu vardı. Hepsini izledim.

Geri