D dolu ama boş gözüküyor???

Kodla Büyü

maviakdenizim

Aktif Üye
C ye Win7 yükledim, D yi actıgımda boş gözüküyor, d sag tuş yaptığımda yarısı dolu gözüküyor.Belgelerim vardı, görünmüyor?Yardım edermisiniz?

hocam sana öz nitelikleri değiiştirme programı vereyim onunla gizli olanları sistem dosyalrı dahil özelliklerini değiştir.

Ekli dosyalar

Hocam trojan tipi virüsler klasör seçeneklerini düzenlemeyle gizli dosyaları görünür yapmıyor. esetle tarama yaptırın..

"sorunun çözümü gayet basit.
Eğer virüs klasör ve dosyaları gizlediyse windowstan gizli dosyaları göster işe yaramıyor.
Çözüm:
1- Komut istemine girin ( Çalıştırdan cmd)
2-hangi sürcünüzdeki klasörleri açmak istiyorsanız o sürücüye geçin ( örnek d: yazın enter tuşuna basarak)
eğer c sürücüsü sorunlu ise iki kez cd .. yazın entere basın ve komut istemini c:\> haline getirin
3- attrib -h -r -s /s /d *.* yazın entere basın
1-2 dakika içinde tüm klasör ve dosyalar açılacaktır."

Başka bir sitede görmüştüm bu çözümü, işe yarıyor

Muhtemelen virüs belgelerini, klasörleri sistem klasörü yapmıştır. Klasör seçeneklerinden ''Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle'' seçeneğini kaldır. Eğer bundan kaynaklı ise dosyaların gözükür.

arakdaşlar yukarıda programı verdim. kurulumunu yapın. Antivirüs programları dosya görünüm niteliğini değiştirdiği için virüs oalrak algılaya bilir. Dert etmeyin kesinle virüs vb. bir şey yoktur. Ben uzun bir süredir kullanıyorum.

Unutmadan Anti virüs programlarınızı geçiçi süre off duruma alın. Sıkıntı kalmayacaktır.

Geri