D kayboldu Acil !!

Kodla Büyü

sözbende

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar C de alan boş alan fazla olunca bir bölüm oluşturayım dedim MiniTool Partition Wizard Home Edition progrmaını kulllandım.Bende D vardı yanlışlıkla yine oluşturacağım bölümün ismini D yazınca d kaboldu ama programın içine girdiğimde hala bilgiler gözüküyor.

sistem geri yükleme yaptım ama nafile geri almadı :(

bilgisayarım sağ tık yönet de ordan disk yönetimine gir ve harf atanmamış d sürücüsüne gel ve ona bir harf ata tamamdır

Hocam harf atamaya geldiğimde Disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı.Yenileme görevini kullanarak görünümü yenileyin sorun sürerse disk yönetimi konsolunu kapatın ve disk yönetimini veya bilg. yeniden başlatın.Diyor bunları yaptım değişen bir şey olmadı

Format CD sini tak kardeşim sonra yeniden başlat pc yi oradan yeni sürücü kısmını seç ya tam hatırlamıyorum ama hani C yi seçiyoruz ya format için altında Yeni gibi bir şeyler olmalı ona bas gir

bende harici bir diski tamir etmek için uğraşmıştım kendi laptopumda. hata yaptım yani. sonra hirens boot cd içindeki programları denerken kendi D min kaybolduğunu fark ettim. bunu şu yöntemle çözdüm. D de tüm bilgilerim sınavlarım arşivim okul sitesinin yedeği falan filan herşey ordaydı. D yi yönet ile göremiyordum. ANCAK CD den ÇALIŞAN PARDUS İLE BENİM D BÖLÜMÜNÜ GÖRDÜM. ve D deki ve E deki tüm bilgiölerimi CD den çalışan pardus yardımıyyla Harici taşınabilir diske attım. ve sonra laptopumun tüm harddiskini sildim yeniden bölümlendirdim windows 7 ile. yani ben bu şekilde bilgilerimi alabildim. geçmiş olsun size. inşallah kurtulur

Geri