tekrr cd ile baktığmda gönmuyoryasarsahbaz' Alıntı:D sürücüsü HAM halde kalmış olabilir mi hocam? Bilgisayarım girdiğinizde D sürücüsünü görmüyorsanız D sürücüsü HAM halde kalmış, yani format atılmış fakat dosya sistemi tanıtılmamış. Tekrar bi kurulum CD'si takın, D sürücüsü HAM halde görünüyorsa NTFS şeklinde dosya sistemine tanıtın.
d nin alanı görunmuyosuldal2000' Alıntı:hocam belkide c ve d birleştirip öle format atmış olmayasın? bölüm boyutuna bak bir belkide 2 side birleştirilmiş olabilir yanlışlıkla yapmış olabilirsin.
orda dagörnmuyorneyzenoktay' Alıntı:Benim de başıma gelmişti uzun zaman önce..Hatırladığım kadarıyla Bilgisayarım'ı sağ tıklayıp Yönet'ten bişeyler yapınca geliyordu..
Şimdi baktım Yönet te Depolama Var ordan da Disk Yönetimi Ordan görünürse Sağ tıklayıp sürücü harfi değiştir yapınca düzelmişti..buko08' Alıntı:orda dagörnmuyorneyzenoktay' Alıntı:Benim de başıma gelmişti uzun zaman önce..Hatırladığım kadarıyla Bilgisayarım'ı sağ tıklayıp Yönet'ten bişeyler yapınca geliyordu..
Partition Table Doctor 3.0 yada findandmount.com sitesinden indireceğiniz programı kullanabilirsiniz.buko08' Alıntı:hangi programı tavsiye edersiniz