D-Smart İnternet Nasıl?

Kodla Büyü

bas_kan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
D-smart internet paketi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Yeni bir kampanya varmış bütün kanallar açık (belgesel-film-spor kanalları) ve sınırsız internet 59 TL...
İnterneti yavaş sorunlu falan diyorlar kullanan tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istedim...
Şimdiden Teşekkürler...

Hocam ben kullanıyorum, bağlantı aşamasında çok sıkıntı yaşadım teknik servisleri yetersiz. bağlantıyı sağladıktan sonra sorunsuz kullanıyorum hızı da gayet iyi sorun yaşamadım bağlandıktan sonra.

d-smart sıkıntı anlaşılan..
ligtv ninde vardı sınırsız kampanyası ama şu sıralar pek reklamı olmuyor kaldırdılarmı acaba kampanyayı?

Ben 3 gün önce bi akrabamda gördüm, kanallar + internet sorunsuz. Eve dönünce ilk işim bağlatmak olacak

Re: Ynt: D-Smart İnternet Nasıl?

bas_kan' Alıntı:
Yeni bir kampanya varmış bütün kanallar açık (belgesel-film-spor kanalları) ve sınırsız internet 59 TL...
İnterneti yavaş sorunlu falan diyorlar kullanan tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istedim...
Şimdiden Teşekkürler...

Sayın hocam ben 2008 yılında geçtim D-Smart a, sınırsız internet ve full sinema spor film belgesel aylık 75tl ödüyorum nisan ayında memlekette birader aldı, 79 tl aynı paket, 2 kere müşteri hizmetlerine işim düştü, 1 saat sürmedi sorunu hallettiler, hızı, bağlantısı, kanalları, hd yayınları beklentimi fazlasıyla karşılıyor.

sert_hard' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
Şimdiden Teşekkürler...

Sayın hocam ben 2008 yılında geçtim D-Smart a, sınırsız internet ve full sinema spor film belgesel aylık 75tl ödüyorum nisan ayında memlekette birader aldı, 79 tl aynı paket, 2 kere müşteri hizmetlerine işim düştü, 1 saat sürmedi sorunu hallettiler, hızı, bağlantısı, kanalları, hd yayınları beklentimi fazlasıyla karşılıyor.

Allah razı olsun hocam yorumlarınız için..
Aslında almak istiyorum sadece olumlu yorum bekliyorum beni almak için teşvik edecek :)
Ama neden 75 fark full sinemamı acaba? şuan 59Tl kampanyadan dolayımı?

bas_kan' Alıntı:
sert_hard' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
Şimdiden Teşekkürler...

Allah razı olsun hocam yorumlarınız için..
Aslında almak istiyorum sadece olumlu yorum bekliyorum beni almak için teşvik edecek :)
Ama neden 75 fark full sinemamı acaba? şuan 59Tl kampanyadan dolayımı?
Yeni aboneliklere kampanya yapılmış olabilir, tüm kanallar ve 8mbit'e kadar sınırsız internet 75tl veriyorum ben, taahhüt sürem doldu indirimli fiyata geçebilirim ben de

Geri