ersen
Aktif Üye
2 yıllık D-Smart aboneliğim bitti. Kapatayım dedim. 21.yüzyılda aps ile dilekçe yollamanız gerek dediler, üşenmedim gönderdim. Sonrasında aradılar emin misiniz vs.. "kesinlikle eminim" oldu cevabım. 3.Mart itibari ile aboneliğim bitti. 31.Mart a kadar kanallar açık mart ayı faturası gelecek dediler, kurtulayım yeter dedim. Bugün 1.Nisan kanallar açık, işkillendim aradım. Aldığım cevap: Gönderdiğiniz dilekçe kutu iptali içindi, abonelik iptali için bir dilekçe daha göndermeniz gerek. Bütün bunlar fazladan fatura ödetmek için. Öyle bir saydırdım ki 2 gün içinde yine arayacaklarını söylediler. sikayetvar.com'a şikayet ettim, şimdide burada paylaşıyorum. Kesinlikle D-Smart, D-SmartNet vs.. ye bulaşmayın. Kapattırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Aboneliğiniz bitmeye 2 ay kala kapatma işlemlerine başlayın anca kapanır, yoksa fazladan hem o ayı ödersiniz hem aps ödersiniz. Beter olsunlar çok sinirliyim...
Aboneliğiniz bitmeye 2 ay kala kapatma işlemlerine başlayın anca kapanır, yoksa fazladan hem o ayı ödersiniz hem aps ödersiniz. Beter olsunlar çok sinirliyim...