D-Smart kullananlar okuyun!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ersen

Aktif Üye
2 yıllık D-Smart aboneliğim bitti. Kapatayım dedim. 21.yüzyılda aps ile dilekçe yollamanız gerek dediler, üşenmedim gönderdim. Sonrasında aradılar emin misiniz vs.. "kesinlikle eminim" oldu cevabım. 3.Mart itibari ile aboneliğim bitti. 31.Mart a kadar kanallar açık mart ayı faturası gelecek dediler, kurtulayım yeter dedim. Bugün 1.Nisan kanallar açık, işkillendim aradım. Aldığım cevap: Gönderdiğiniz dilekçe kutu iptali içindi, abonelik iptali için bir dilekçe daha göndermeniz gerek. Bütün bunlar fazladan fatura ödetmek için. Öyle bir saydırdım ki 2 gün içinde yine arayacaklarını söylediler. sikayetvar.com'a şikayet ettim, şimdide burada paylaşıyorum. Kesinlikle D-Smart, D-SmartNet vs.. ye bulaşmayın. Kapattırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Aboneliğiniz bitmeye 2 ay kala kapatma işlemlerine başlayın anca kapanır, yoksa fazladan hem o ayı ödersiniz hem aps ödersiniz. Beter olsunlar çok sinirliyim...

Bakalim ben de dsmart-net interneti kapattiracağim ama nasil olacak. inşallah zorlanmadan halledebilirim.

digitürkte aynı ... babama kartı götürüp vermedi diye 1 yıllık fatura kestiler

Büyük firma olmanın ilk şartı vatandaşı soymak, enayi yerine koymak sanırım. Her türlü kazık yiyoruz, kaçış yok.

Aps için harcadığım zamana, benzine ve ücretide cabası. İnsanın siniri bozuluyor, işi gücü bıraktım buna odaklandım, yarın iki sınav yapacam daha başladım soru hazırlamaya. Bimer'ede şikayet ettim şimdi hala kesmedi daha nereye ederim diye aranıyorum : -)

ben de d-smart müşterisiyim sözleşmemin bitimine 5 ay kaldı uyardığın iyi oldu hocam...ama genel olarak memnunum d-smarttan..hd kanallar,belgeseller ve alternatif kanallar iyi oluyor...üstelik spor paketi var.şampiyonlar ligi için kahveye falan gitmiyorum...

Ben bu iki televiziyon operatörüne savaş açanlardan birisiyim. 2 yıl digitürk kullandım; iptal edebilmek amacıyla 3 sefer dilekçe vermeme rağmen hep bir süslü hediye ile vazgeçirmeye çalıştılar. hafta önce iptal dilekçesi göndermeme rağmen yeni ayın 1. iş gününe kadar uzatıp yeni fatura aldılar. Ne mi yaptım; kişisel blogumda bu konuyu paylaşıp googlede hedef kelime seçtim kendime sonuç mu ?

Siteme mart ayı içerisinde gelen ziyaretcilerin google arama kelimeleri...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36.8 KB · Görüntüleme: 4,028
smile adsl kullanıyorum kapatacam ama kara kara düşünmeye başladım.bunlardan yakayı kurtarmak zor olacak

ben de dsmart-net kullanıyorum.Hizmetten kesinlikle çok memnunum.Aylık 60 TL ödüyordum yıllardır. digiturk+superonline paketine geçmeyi düşündüm.dsmart'ı arayıp aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim,Bana aboneliğimi iptal ettirmezsem indirim yapacaklarını,3 ay 30 TL,daha sonrasında da 50 TL'ye aynı hizmeti vereceklerini söylediler,1 yıl taahhüt karşılığında..Ben de hizmetten çok memnun olduğum için kabul ettim.dsmart-net kullanan arkadaşlar en azından bu şekilde blöf yaparak indirim alabilirler :)

aynı şey benim de başıma geldi. Sonra cihaz benim olmasına rağmen cihazınızı alırız dediler. Bilmem ne müşteri temsilcisine ve yöneticilerine iyi niyetlerimi(!) bildirdim. Önümüzdeki ay ek 1 yıllık süreç de doluyor. Şikayetvar.com'da başlıklarım var bununla ilgili ancak adamlar çok pişkinler yaaa. O lafları başkasına desem ... Adamlar alışmışlar hiç sallamıyorlar.

Kapatırken ne kadar sorun yaşarız bilemem ama yine de TTNET'e göre çok daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Sırf internet için D-Smart a geçtik. TTNET bezdirmişti ve sınırsız internette 70-80 TL fatura geliyordu nerdeyse her ay. Şu an aynı paraya hem çok daha hızlı ve sorunsuz internete sahibiz hem de hd yayın, sinema ve spor kanalları izleme şansımız var :)

bende bu ay aynı kurumdan çektim resmen. 28.02 tarihinde iptal için müşteri hizmetleriyle görüştüm, dilekçe yollamamı istedirler, dilekçe 11.03 tarihinde ellerine ulaştı fakat üyelik iptali 01.04 tarihinde sona erdi. adamlar kendi oluşturdukları sözleşme koşullarına uymuyorlar. uyelik iptali yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem dilekçe ay sonuna 10 gün kala ellerinde olacak şekilde yollarsanız bir ihtimal sonraki ayı ödemeden kurtulabilirsiniz.

gs-shalke maçına tek maç için 84 tl para istedi d-smart. bende maçı arena izlesem daha uzuca gelir herhalde dedim müşteri hizmetlerindeki kız morardı :P

tam bir soyguncu bunlar. babamı telefon açıp kandırmışlar, interneti ttnetti bunlara geçmiş, d-smart ve internet ayda 33 tl diye. o da tamam geçeyim demiş. geçmez olaydı. güya ayda 33 tl gelecekti, ttnetteyken hiç kota aşımı yapmayan babam ne hikmetse buraya geçince heray 6-7 gb kota aşımı yapmış ve fatura hep yüksek geliyordu. müşteri hizmetlerini aradım. dedikleri kota aşımı yapılıyor, o yüzden yüksek fatura geliyor geliyor. sizin kota ölçerinizle ttnetin ki aynı değil galiba ondayken hiç kota aşımı olmuyor ama sizde kota açılıyor dedim. ama nafile.

27 Aralık 2011 de taahhütüm bittiği için telefonla kapatma talebinde bulundum. Bir ay talebimi işleme koydurmak için uğraştım. Sonunda talebimi aldılar ve cihaz mülkiyet bedeli olan 20TL yi fatura edeceklerini ve kapatacaklarını söylediler. 15 ay sonra, yani geçen haftasonu hd kanalları kapattılar. Aradaki süre için bir ücret talep etmediler (Bu süre zarfında en az 10 kez görüştüm kapatın diye. Ücret alınmayacak, ilgili birim değerlendirecek ve kapatılacak dediler.) ama hala cihaz mülkiyeti için faturayı da kesmediler. Sözleşmede bulunmayan cihaz mülkiyeti bedelini kesin yasal yollara başvuracağım söylemiştim. Hala bekliyorum faturalandırılmasını.

Btk ya dün yazdım şikayet dilekçemi bugün d-smarttan aradılar hiç bir şey yokmuş edası ile konuştu arayan. Durumları sert bir dille hatırlatınca tamam haklısınız her türlü aboneliğinizi kapatıyoruz bilginiz olsun dediler. Yaşasın BTK... : -)

bu ülkede adam gibi bunları denetleyen olmadıkça hepsi aynı.vatandaşı düşünen mi var.herkes kimi bulursa kazıklıyor.ttnet, dsmart, digitürk, avea, turkcell hepsi aynı...

Geri