D ye giremiyorum

Kodla Büyü

gerginsinkuzum

Site Gezgini
c ye çift tıkladığım zaman girebiliyorum ncak d yi tıkladığım zaman birlikte aç sayfası geliyor..bu neden olur ve nasıl kaldırabilirim

evet bilgisayarınız virüs kapmış, şu an kullandığım bilgisayar da ööle benim :) çok önemli diil o ya, öyle de kullanabilirsin. yada ultimaforsan arkadaşın verdiği linkten indir

Başlat/Çalıştır/regedit/HKEY CURRENT USER/SOFTWARE/MİCROSOFT/WİNDOWS/CURRENT VERSİON/EXPLORER/MountPoints2 klasörünü sil..Bu geçici olarak sürücünün açılmasını sağlar..
Ekteki dosyada kalıcı çözümler var :wink:

bütün hocalarıma teşekkürediyorum..
ultimaforsan hocam söylediğinizi yaptım kendi başına bişeyler yaptı reset attım sonra şuan açılıyor.bu virüslerin temizlendiği anlamına mı geliyor?bu programı herzaman kullanabilirmiyim

gerginsinkuzum' Alıntı:
bütün hocalarıma teşekkürediyorum..
ultimaforsan hocam söylediğinizi yaptım kendi başına bişeyler yaptı reset attım sonra şuan açılıyor.bu virüslerin temizlendiği anlamına mı geliyor?bu programı herzaman kullanabilirmiyim

Önceliknen yardımcı olabildiğim için sevindim...
Sonralıkla da elbet hocam halihazırdaki virüslerinizi temizleyip, eksiklerinizi izale etti. Bundan sonrası içinde aynı tip 'sıkıntı'larda meseleyi bu yolla halledebilirsiniz.

İyi Çalışmalar

Ben de de virüsleri temizledikten sonra c ve d aynı şekilde açılıyor. Daha önce de aynı şey başıma gelmişti. Bu siteden olayı çözmüştüm. Şimdi nasıl yaptığımı unuttum :) Başka bir yol varsa şimdiden teşekkürler...

Tüm yazılan antivirüsleri uyguladım ve sonunda c ile d yi açamaz hale geldim. Bir de siteden bu yazıyı buldum :

Sürücülere çift tıklayınca birlikte aç çıkıyooo... 05 Arl 2007 0:07

--------------------------------------------------------------------------------

benim de zamanında başıma gelmişti .
virüs bulaşmış virüsü temizlemen sorunu tam olarak çözmez ama aşağıdaklilerini uygula

başlat ->çalıştır dan regedit daha sonra

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2

altında rakamlarla başlayan klasörlerin altında auto ve autoplay ile başlayan alt klasörleri sil.
Aynı zamana c ve d sürücülerinde autoinf dosyalarını da sil.
not:Autorun.inf dosyalarını notepad de açarsan ne demek istediğimi anlarsın.

ben ailenin yeni bir bireyiyim lakin c ve d sadece söylediğiniz dosyayı silerek açtım gösterilen programları iindiremiyorum artık kullanımda değil diyor tekrar paylaşırsanız çok minettar kalırım

Geri