D yede format attım yardım

Kodla Büyü

denemeden

Üye
Arkadaşlar dye frmt attım 100 gb dosym gitti nasılgeri getireceğim ? Get Dta felan indirdim daha denemedim

Acaba cizgi-tagem veri kurtarma işini yapabiliyor mu ne yapmalıyım ?

recovery my files kullandım. arkadaşın 2gb lık flash belleğinden 8gb veri kurtardım. aldığı gün yüklediği dosyalar bile geldi. yalnız bi sorun var bu işlemi 100gb veride kullanmak için 1tb lık bi hdd e ve 1 haftalık bir süreye ihtiyacınız olabilir :+1:

ben bu işi yaptım gecen ay yaklasık 160gb veri kurtardık arkadaşın diskten 36 saat sürdü recovery my files kullandık.
d ye dokunma şimdi hiç birsey yazma silme, c ye kurmadıysan windows kur. sonra programı kur lisanslı yada kırılmıs halini ful sürüm olsunda 30 40 saat bosuna bekleme. sonra en derin tarama sekli ile tarat... sektör sektör tarıyo 1-2 gun sürer tarama sonra gerekli olanı kurtarırsın ;)

Easy recovery oldukça kullanışlıdır. Recover my filesta güzel program ama silinen verilerin hepsinin gelmesine imkan yok belli bir kısmı geri gelir.

bütün data recovery programları taze verilerinizi kurtarır. Fakat dosyaları adları ile değil de numaralandırarak verirler genelde. O yüzden Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar teşekkür ederim recover my files ile tarattım buldu ama keyi olmadığı için pcye alamadım Elinden cracklı recovery my files olan varsa lütfen paylaşsın.

senin başına gelen benim de başıma gelmişti.320 gb harddiski r-studio programı ile kurtardım.yalnız silinen harddiskin üzerine sakın veri kopyalama.yoksa verileri kurtarman zor olur.

@dellykt hocm veri yazıldı ama hala geri geliyor ama çok gülünç bir durum oldu c 29 gb d 129 gb verileri kurtarınca msaüstüne kaydediyorya otomatikmen cye ondan dolayı verileri parça parça alacağım yoksa sığmıyor.

Recovery My Files 4.6.8.1012 sürümü için ***** olan arkadaşlar PM den yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Geri