Dacia Sandero 0.9 tce Stepway otomatik 2016-2018

Kodla Büyü

kaeii

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında fikir verir misiniz 1.0 motor hakkında hiç bilgim yok. Araç cok yakar mı tavsiye eder misiniz

Bizim arkadaş sıfır aldı 2024 model. Yakıtından şikayetçi 8 litrenin altına düşmüyor diyo. Çoğunluğu da çevre yolunda 20 km git gel kullanıyo.

Bugun İstanbul e5de yanarken gördüm bu marka model aracı
itfaiye söndürmeye calisiyordu herhangi bir kaza da yoktu
Ilginc geldigi icin yazayim dedim

Bende 2023 sandero stepway 1.0 motor var. Yakın zaman da
720 km uzun yol yaptım. 4.9/100 km yakıt tüketimi var. İstanbul da ortalama 9 litre yakıyor. Istanbul da 9 altı yakan araç yoktur dur kalktan dolayı.

2023 modeli suv diye geçiyor. Altı yüksek araba. İbre 210 gösteriyor ama Max hız 140-150 . Yalıtımı çok kötü. 80 üstü hızda Dışarının sesini çok alıyor araba.

2020 model 0.9 tce turbo stepway 4 sene kullandim. Bayram öncesi sattım. Çok titreme yapıyor hocam. Bence 2017-2018 1.5 dizel motorlu olan stepwaylara bakın. Yeni modeller 1.0 motor oluyor. Onlarda bu sorun bayağı bir çözülmüş diyorlar ama bir miktar varmış. Nakitiniz sınırlı anladığım kadarıyla. Bence 1.5 kendini ispatlamış bir motor alın. Diğerlerine çünkü birde sandık motor diyorlar. Komple değişiyor motor. Tamiri de sorun yani. Hemde sıkışık trafikte yakıyor bayağı bayağı.ben c4x aldım. Çok memmunum

Hocam daha önce sormuştum bu arabayı. Kullanma imkanım olmuştu. Yerine göre toros bile daha iyidir öyle diyeyim. Daha az modelli ama alt yapısı daha iyi bir araç bakın derim.

Hocam daha önce sormuştum bu arabayı. Kullanma imkanım olmuştu. Yerine göre toros bile daha iyidir öyle diyeyim. Daha az modelli ama alt yapısı daha iyi bir araç bakın derim.
500 700 bandında eski de olsa sağlam otomatik istiyorum ama çok da anladığım söylenemez baktığım arabadan da anlayacağınız üzere

BBNET
Geri