Daha Önce Kaymakamlık Sitesi Yapan Var Mı?

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hocalarım kaymakamlık sitesine FTP'den windows gezginiyle ulaşmak istiyorum da ftp://ilce.gov.tr şeklinde girince direkt hata veriyor. Ama ilçe milli eğitim ya da okul sitesine ftp'den girmek isteyince direkt kullanıcı adı/şifre isteyen küçük pencere geliyor. bu kaymakamlık sitelerinin özel bir durumu mu var? Bilgi veren hocalarıma şimdiden teşekkürler.

Hocam İSAY diye bir sistem vardı en son yaptığımda.
İçişleri bakanlığının sistemi. Sıfırdan site yapmaya gerek yok. Mödüller aracılığıyla oluşturuyorsunuz. Bildiğim kadarıyla kaymakamlıkların bu sistemi kullanması gerekiyor.

Hocam ben geçen sene yapmıştım. biz de araştırdık onu kaymakam bey ile. ama hocamın dediği gibi sabit bir site varmış bi zamanlar onla baya bir ilçeye site yapmışlar. ama biz hosting olarak kaymakamlıklara özel bir yer bulamadık yani milli eğitim gibi bir sunucu sağlayıcı yok. herkes kendi alan adını ve hosting'i satın alıp yapıyor. bizim kaymakam da zaten özellikli bir site istemişti haberler, duyurular falan. o yüzden biz satın alıp o şekilde yapmıştık. incelemek istersen adres www.sefaatli.gov.tr şimdiden kolay gelsin

realfate' Alıntı:
Hocam ben geçen sene yapmıştım. biz de araştırdık onu kaymakam bey ile. ama hocamın dediği gibi sabit bir site varmış bi zamanlar onla baya bir ilçeye site yapmışlar. ama biz hosting olarak kaymakamlıklara özel bir yer bulamadık yani milli eğitim gibi bir sunucu sağlayıcı yok. herkes kendi alan adını ve hosting'i satın alıp yapıyor. bizim kaymakam da zaten özellikli bir site istemişti haberler, duyurular falan. o yüzden biz satın alıp o şekilde yapmıştık. incelemek istersen adres http://www.sefaatli.gov.tr şimdiden kolay gelsin
Ben de Yozgat'ın Çandır ilçesinin Kaymakamlık sitesini düzenleyecektim hocam. Bizim siteler hemşeri çıktı :D

öyle olmuş gerçekten :) hocam ben geçen seneye kadar Şefaatli'deydim. şubat ataması ile denizli'ye geldim .
2-3 ay uğraşmıştık kaymakamlık sitesi için bilgi toplama, tasarım falan baya zaman almıştı o yüzden kolay gelsin hocam.

Geri