doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:Vali beyle
Vali beyle ne yapmam gerekiyor?
doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:Vali beyle
doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:Vali beyle
2. dönem bende formatör olmayacağım eğer yeni yönetmelik çıkmazsa ve aynı şartlar devam ederse. Bunun içinde valiliğe çıkıp zorunluluktan kurtulmayı planlıyorum. OLurda bana formatörlük verirlersede inceldiği yerden kopsun formatörün işlerini yapmayacağım uyarı mı verirler keyifleri bilir. Belki formatörlük görevlerini yapmıyor diye başka görevlendirme yapmazlar bende kurtulmuş olurum :mrgreen:
Hocam benim sorunum sorumluluklarla alakalı değil. Okulda nerdeyse elektrik ve su tesisatına bile ben bakıyorum. 2 senedir ilk defa zorunluluktan 5 günlük bir rapor aldım. Müdür beni zorla toplantıya çağırtıp gitmezsem raporumu üst kurula sevkedecekmiş. Bende onu aradım ve gelmeyecem deyip, elinden geleni yap dedim. Tüm kılıçlarımı çektim. 2. Dönem görev almayıp okuldaki tüm sistemleri sabote etmeyi düşünüyorum.
technolog' Alıntı:doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:doganytu' Alıntı:dilarayanal' Alıntı:Vali beyle
Hocam benim sorunum sorumluluklarla alakalı değil. Okulda nerdeyse elektrik ve su tesisatına bile ben bakıyorum. 2 senedir ilk defa zorunluluktan 5 günlük bir rapor aldım. Müdür beni zorla toplantıya çağırtıp gitmezsem raporumu üst kurula sevkedecekmiş. Bende onu aradım ve gelmeyecem deyip, elinden geleni yap dedim. Tüm kılıçlarımı çektim. 2. Dönem görev almayıp okuldaki tüm sistemleri sabote etmeyi düşünüyorum.
Sizim müdürde coşmuş.
Arkadasın biri anlatmıştı organlarla ve müdürlerle ilgili bir fıkra vardı sizim müdür tam ona uyuyor.
fatmazehra' Alıntı:Burda da zorunluluk yok 3 yıl formatörlük yaptım, 2 yıldır da yapmıyorum, şu an her açıdan çok daha rahatım... Daha iyi hissediyorum kendimi. Eğer zorunlu tutmuyorlarsa bırakmanızı tavsiye ederim...