Daha Zorunlu Formatörlük yazısı çıkmadan....

Kodla Büyü
hangi ildeyseniz, il eğitici formatörü ile görüşebilirsiniz hocam. il memden ayarlanıp valiliğe onaya öyle gönderiliyor. ki sizin haberiniz olmadan böyle bir onay gönderemezler zaten. ben görev için başvurmadım diye karşı dilekçe yazabilir, görevinizin iptalini sağlayabilirsiniz

doganytu' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:

:) Vali beyle ne yapmam gerekiyor?

2. dönem bende formatör olmayacağım eğer yeni yönetmelik çıkmazsa ve aynı şartlar devam ederse. Bunun içinde valiliğe çıkıp zorunluluktan kurtulmayı planlıyorum. OLurda bana formatörlük verirlersede inceldiği yerden kopsun formatörün işlerini yapmayacağım uyarı mı verirler keyifleri bilir. Belki formatörlük görevlerini yapmıyor diye başka görevlendirme yapmazlar bende kurtulmuş olurum :mrgreen:

hımm :? zorunlu olduğunu bilmiyordum. Ben Yozgat'ta görev yapıyorum yazı da bugün geldi ama bir zorunluluk yok... Daha önceki yıllarda da aynı şekildeydi. İsteyen başvuruyor...

doganytu' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:
doganytu' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:

2. dönem bende formatör olmayacağım eğer yeni yönetmelik çıkmazsa ve aynı şartlar devam ederse. Bunun içinde valiliğe çıkıp zorunluluktan kurtulmayı planlıyorum. OLurda bana formatörlük verirlersede inceldiği yerden kopsun formatörün işlerini yapmayacağım uyarı mı verirler keyifleri bilir. Belki formatörlük görevlerini yapmıyor diye başka görevlendirme yapmazlar bende kurtulmuş olurum :mrgreen:

Hocam benim sorunum sorumluluklarla alakalı değil. Okulda nerdeyse elektrik ve su tesisatına bile ben bakıyorum. 2 senedir ilk defa zorunluluktan 5 günlük bir rapor aldım. Müdür beni zorla toplantıya çağırtıp gitmezsem raporumu üst kurula sevkedecekmiş. Bende onu aradım ve gelmeyecem deyip, elinden geleni yap dedim. Tüm kılıçlarımı çektim. 2. Dönem görev almayıp okuldaki tüm sistemleri sabote etmeyi düşünüyorum.

Sizim müdürde coşmuş.
Arkadasın biri anlatmıştı organlarla ve müdürlerle ilgili bir fıkra vardı sizim müdür tam ona uyuyor.

technolog' Alıntı:
doganytu' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:
doganytu' Alıntı:
dilarayanal' Alıntı:

Hocam benim sorunum sorumluluklarla alakalı değil. Okulda nerdeyse elektrik ve su tesisatına bile ben bakıyorum. 2 senedir ilk defa zorunluluktan 5 günlük bir rapor aldım. Müdür beni zorla toplantıya çağırtıp gitmezsem raporumu üst kurula sevkedecekmiş. Bende onu aradım ve gelmeyecem deyip, elinden geleni yap dedim. Tüm kılıçlarımı çektim. 2. Dönem görev almayıp okuldaki tüm sistemleri sabote etmeyi düşünüyorum.

Sizim müdürde coşmuş.
Arkadasın biri anlatmıştı organlarla ve müdürlerle ilgili bir fıkra vardı sizim müdür tam ona uyuyor.

:D Evet hocam o fıkrayı çok iyi biliyorum :))

Burda da zorunluluk yok 3 yıl formatörlük yaptım, 2 yıldır da yapmıyorum, şu an her açıdan çok daha rahatım... Daha iyi hissediyorum kendimi. Eğer zorunlu tutmuyorlarsa bırakmanızı tavsiye ederim...

Eğitici formatörlerle konuşmanıza gerek yok. Onların kendine hayrı yok zaten gölgelerinden korkar olmuşlar. Vali ile konuşmak bile daha mantıklı bence. Düzgün bir cevap alamasınızda sizi dinlemek zorunda.

Arkadaşım bende istemiyorum formatörlük ama bu sefer okul okul dolaşıp ders saatini doldurmak gerekecek. Zaten formatör olmazsam bu okulda tutmazlar beni, ne yapsınlar. Hiç ders yok.
Ne yapmalı ne yapmalı bir çözüm bulamıyorum, düşünüyorum ama aklıma bir çıkar yol gelmiyor.

fatmazehra' Alıntı:
Burda da zorunluluk yok 3 yıl formatörlük yaptım, 2 yıldır da yapmıyorum, şu an her açıdan çok daha rahatım... Daha iyi hissediyorum kendimi. Eğer zorunlu tutmuyorlarsa bırakmanızı tavsiye ederim...

Sene başında bizim isteğimiz dışında görev yazısı geldi hocam.

Ben de aynı şekilde.Elimden gelen hiçbirşey yok.Bir de 1.dönem olsa okul okul dolaşırsın.Ders olup olmadığını sorarsın.Ama ikinci dönem zaten bilgisayar öğretmeni yok diye birçok okul ders seçmedi.Ben 3 okul gezmeye razıydım(5 senedir 3 okula gidiyordum).Ama bu sene zorunlu tuttular bizi de madur ettiler :cry:

quote="fatmazehra"]Burda da zorunluluk yok 3 yıl formatörlük yaptım, 2 yıldır da yapmıyorum, şu an her açıdan çok daha rahatım... Daha iyi hissediyorum kendimi. Eğer zorunlu tutmuyorlarsa bırakmanızı tavsiye ederim...[/quote]

Sene başında bizim isteğimiz dışında görev yazısı geldi hocam.[/quote]

fatmazehra orası neresi ders saatini doldurabiliyorsun anladığım kadarıyla ki formatör olmuyorsun.Bizim buralarda ders yok 4 saat dersle mecbur kalıyoruz:(

Niğde'deyim kendi okulumda 9 saat, 2. okulda da 4 saat derse giriyorum 2 saat de idari görevlendirme verdiler :) Oldu 15... 2. dönem 1-2 okul daha eklenebilir, formatörlük seçecek arkadaşların yerine... Çok okul dolaşmak zor olsa da, 14:30'dan sonra kesin evde olmak gibisi yok...

ben de nefret ediyorum formatörlükten.. tamirci parçası gibi oluyoruz.... offfffffffff

Geri