Dal şeflikleri yıllık plan

Kodla Büyü
Bilgi: Dal Şefliği diye bir Şeflik yoktur, Alan(Bölüm) Şefliği ve Atelye Şefliği diye iki tane şeflik vardır. Bu iki Şefliğinde yıllık çalışma planı ve haftalık çalışma raporu vardır...

blgsyr80' Alıntı:
Bilgi: Dal Şefliği diye bir Şeflik yoktur, Alan(Bölüm) Şefliği ve Atelye Şefliği diye iki tane şeflik vardır. Bu iki Şefliğinde yıllık çalışma planı ve haftalık çalışma raporu vardır...

Hocam çalışma raporu haftalık mı aylık mı?

Hocam yıllık planda her ay ve hafta yapacağın işler yazıyo sende hangi haftadaysan o hafta ne yaptıysan onu yazıyıosun Örneğin: Lab1'in bakım onarımı yapıldı gibi.. şuan yanımda deil benim plan ve raporlar okuldaki biligisayarımda yoksa gönderirdim..ama netten bulabilirsin..bende pazartesi atabilirim..

Atölye (Laboratuar) ve Alan (Bölüm) şeflerinin her ikiside;

1. Yıllık plan yapar. bu planda 1 yıl boyunca yapacaklarının bir planını hazırlar (yıllık planlar gibi)

2. AYLIK RAPOR hazırlar. Her ay sonunda o ay içinde neler yaptığı (yıllık planında belirttiği yada belirtmediği) yada neleri yapamadığını hazırlar ve okul idaresine verir
..

pegasus777' Alıntı:
Daha önceden bbnetten indirmiştim. Alan şefi yıllık planı ve aylık raporları...

hocam paylaştığınız plan ve raporlarda "egzersiz" diye geçiyor. bu yanlış.. "bakım onarım" diye yazın.. egzersiz başka bişey..

Alan-atölye şefliklerin yıllık planı olmaz. Sadece aylık bakım onarım raporu hazırlanır.

avy' Alıntı:
Alan-atölye şefliklerin yıllık planı olmaz. Sadece aylık bakım onarım raporu hazırlanır.
..
olur hocam. sene başında 1 yıl boyunca yapacaklarının planını çıkartırsın. her ay da bunun raporunu yazarsın. bunlar yapıldı. varsa şunlar bu nedenden dolayı yapılamadı diye...

blgsyr80' Alıntı:
Dal şefliğinden arkadaşın ne demek istediği analşılıyordu. Bu kadar kasmasanız diyorum!

Geri