Dal değiştirebilir miyiz?

Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tml de 11. sınıflarda WEB TASARIMI VE PROGRAMLAMA dalı seçilmiş.Ben BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ seçmek istiyorum.İdare birsürü zorluktan sonra şimdide BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ dalının ders programını bilmediğini ,öğleye kadar bulursam bu dalı açabileceklerini söylediler.

Yardım lütfen :!:

Re: Ynt: Acil Acil ...!

Acil deyince...
Dedem az önce ameliyata girdi. Dünyada sağlıktan acil ne olabilir ki...

Re: Acil Acil ...!

ders programı 2 dk.lık iş de dalı öyle hemen açabilecekler mi? bu işin yazışması prosedürü var bildiğim kadarı ile..

Re: Acil Acil ...!

ben iki yıldır bi dalı açtıramadım idareye sizinkiler bir öğünde çıkartıyor nerden çıkarttıklarınıda yazarsanız hocam bizde istifade ederiz

Hocam megep sitesinden bulabilirsin. sorun ders programı değil. okulunuzda var olan dalların listesi vardır müdürde. orada teknik servis dalı varsa eğer geçen yıl öğrencilere dağıtılan dal seçim dilekçelerini tekrar doldurtup, velilerine imzalatıp o şekilde teknik servis dalına öğrenci alabilir idare. Okul kurulurken yada daha sonradan teknik servis dalı sizin okulda resmi yollara başvurarak açılmadıysa idare kafasına göre ben bu dalı açtım buraya gelsin diyemez. yoksa öğrenciyi mezun ederken sıkıntı yaşarsınız. Başımıza geldi ordan biliyorum.

Geri