Dal Seçim Anketi(Web-VeriTabanı-Teknik Servis)

Kodla Büyü

ozgurgitarim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, okulumuzda gelecek sene 3 dal açılması planlanıyor.(web tasarım, veri tabanı, teknik servis)

10. sınıfların çoğunu tanıyorum ama yinede bir anket tarzı bir çalışma ile yönelimlerini, fikirlerini ve bakış açılarını öğrenip bir rapor halinde belirlemek istiyorum....

yine 9. sınıflara alan tanıtımı hakkında da bir çalışma yapmak istiyorum...(anket,sunu vs...)

var mıdır bu tarz bir çalışma yapan, önerisi fikri olan?

neler yapılabilir?

Hocam, öğrencileri tanısanız da dal seçim dilekçelerini almadan bölümlere yerleştirmemelisiniz. Dal seçim dilekçesi internette var.

Öğrenciyi, öncelikli olarak seçmediği bir bölüme yerleştirirken de bir toplantı yapıp, şu şu sebeplerden dolayı şu öğrenciler şu bölümlerde okutulması diye zümre yapmalısınız. (Bakanlık Müfettişi öyle dedi).

Bir de tam bilmiyorum ama istediğiniz bölümü açamazsınız galiba. Bunun için daha önceden izninizin olması lazım yoksa da il meslek kurulları vardı galiba. (Biz okulda Ağ işletmenliği açamadık. Bakanlık olmaz dedi) Ama dal açma işinden tam emin değilim, yalan olmasın siz bir araştırın.

9. Sınıflara alan tanıtımı için internet üzerinden mesleki tanıtım filmleri var, onları kullanabilirsiniz. (megep sitesinde vardı galiba)

zaten şu anda bir yerleştirme işlemi yok hocam, genel bir rapor çıkarıp ona göre harekete geçmek istiyoruz.....

Geri