Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 18 Mart 2016 #1 Arkadaslar danisman ogretmenlik yapan var mi aramizda.formlari nadil dolduruyorsunuz. Gonderebiliseniz cok memnun olurum☺☺
Arkadaslar danisman ogretmenlik yapan var mi aramizda.formlari nadil dolduruyorsunuz. Gonderebiliseniz cok memnun olurum☺☺
Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 18 Mart 2016 #2 Hocam sinif ogretmenligi icin eklemissiniz.bunlara. baktim tsk ederim.bilisim oteknolojileri icin yapan arkadas var mi acaba.
Hocam sinif ogretmenligi icin eklemissiniz.bunlara. baktim tsk ederim.bilisim oteknolojileri icin yapan arkadas var mi acaba.
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Mart 2016 #3 zuhall' Alıntı: Hocam sinif ogretmenligi icin eklemissiniz.bunlara. baktim tsk ederim.bilisim oteknolojileri icin yapan arkadas var mi acaba. Genişletmek için tıkla ... Hocam, Linke tıklarsanız bilişim için hazırlananlar. Sınıfçılar için ayrı.
zuhall' Alıntı: Hocam sinif ogretmenligi icin eklemissiniz.bunlara. baktim tsk ederim.bilisim oteknolojileri icin yapan arkadas var mi acaba. Genişletmek için tıkla ... Hocam, Linke tıklarsanız bilişim için hazırlananlar. Sınıfçılar için ayrı.
M mse Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,603 19 Mart 2016 #4 İkinci hafta planım form1-2-3 ve günlük pla evet face engellemiş.özür.
Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 20 Mart 2016 #5 habibocak hocam çok tşk ederim. mse hocam sizinki açılmıyor inceleyemedim. ilginiz için tşk ler.