Dark WRT302 Access Point nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bu cihazı almayı düşünüyoruz sizce nasıl, dark ürünleri bana cazip geliyor fiyatı da fena değil. Peki sizce bu cihaz nasıl ve kullanan var mı?

Dark WRT302

Ekli dosyalar

• Bilgisayar_3427817.jpg
    Bilgisayar_3427817.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 1,584
Cihazı aldık kullanıyoruz hem ucuz hem Türkçe hemde çekim alanı oldukça geniş kesinlikle tavsiye ederim.

hasari' Alıntı:
Cihazı aldık kullanıyoruz hem ucuz hem Türkçe hemde çekim alanı oldukça geniş kesinlikle tavsiye ederim.

Sayın Hocam, okulda kullanacağız hem duvarlar kalın hem de okulun alanı büyük. Acaba çekim kalitesi ve duvarlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ? Biz 2 kata ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. Siz ne dersiniz. ?

Saygılarımla

ugurkorkmaz' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Sayın Hocam, okulda kullanacağız hem duvarlar kalın hem de okulun alanı büyük. Acaba çekim kalitesi ve duvarlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ? Biz 2 kata ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. Siz ne dersiniz. ?

Saygılarımla
Ön görüme göre rahat çeker emin olmak için önce birini alın test edin sonra diğerini alırsınız. Çünkü cihaz standart cihazlardan çok güçlü. Zaten alternatif olarak alabileceğiniz diğer cihazlar hem pahalı hemde bundan iyi değiller tiplink üç antenli bir cihazı var belki onu düşünebilirsiniz ama ben oyumu bundan yana kullanıyorum.

Geri