ddr sdram pc 3200 (200mhz) ile1GB DDR 400 MHz PC 3200 ......

Kodla Büyü

selyon

Aktif Üye
ddr sdram pc 3200 (200mhz) çalıştığı bilgisayarda 1GB DDR 400 MHz PC 3200 CL3 RAM ram alıcam çalışırmı acaba emin olamadım?

Anakart marka modeline göre resmi sitesine bakarsanız destekleyip desteklemediği orada yazar hocam. Everest programından da bakabilirsiniz. Ama destekliyor olması lazım. Sorun olmaz genelde 3200 ikisi de sonuçta, saat frekansları sorun çıkartmaması lazım.

selyon' Alıntı:
ddr sdram pc 3200 (200mhz) çalıştığı bilgisayarda 1GB DDR 400 MHz PC 3200 CL3 RAM ram alıcam çalışırmı acaba emin olamadım?

her 2side aynı RAM zaten PC 3200 200Mhz (400mhz DDR) hızındadır.Eğer anakartınız tek modülde 1 GB yi desteklemeyecek kadar eski değilse hiç bir sorun çıkmaz.Ama öncelikle Anakartın resmi sitesinden desteklediği RAM hızı ve bellek miktarına bakınız.

eya' Alıntı:
Anakart marka modeline göre resmi sitesine bakarsanız destekleyip desteklemediği orada yazar hocam. Everest programından da bakabilirsiniz. Ama destekliyor olması lazım. Sorun olmaz genelde 3200 ikisi de sonuçta, saat frekansları sorun çıkartmaması lazım.

:+1: :+1:

sorun çıkarmaz

geçen gün hepsi buradadan oem 512 MB 400 MHz lik ram aldım..
evdeki 256 MB 400 Mhz Kingram marka ram'in yanına taktım..
toplamda 768 MB falan görmesi lazımdı..
biosta da windowsta da 512 gördü..
işin ilginci, 256 rami çıkartıp da aynı oem ramden bir tane daha taktım..
1 GB gördü fakat, çizgi film seyretmek için bi siteye tıkladığımda tam ekran yapınca makina reset atıyor..
sonra ikisini de çıkartıp, 256 MB rami taktım..
tam ekran yaptığımda sorun yok.. çalışıyor..
alacağınız ramde marka bile önemli..
oemler iyi çalışmıyor bilginize..

Geri