Değerli Arkadaşlar Anketi doldurabilirmisiniz?

Kodla Büyü
Re: Anketi Doldurmanızı Rica Ediyorum..

Sayın hocam, burdaki çoğu arkadaşımız öğretmen. Başlığı rica ediyorum diye yapmışsınız, sanki amirin memura emrettiği gibi olmuş. Arz ederim deseydiniz daha etkili olabilir. :D

Re: Anketi Doldurmanızı Rica Ediyorum..

cetinersin' Alıntı:
Sayın hocam, burdaki çoğu arkadaşımız öğretmen. Başlığı rica ediyorum diye yapmışsınız, sanki amirin memura emrettiği gibi olmuş. Arz ederim deseydiniz daha etkili olabilir. :D

Hocam yalnış anlaşıldıysam çok ama çok özür dilerim...Düzenlemeyi yaptım..Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim...

doldurdum doldurmasına da hocam tercihler arttırılmalı diye düşünüyorum
EVET
HAYIR
KISMEN...... şeklinde...

formu doldurdum hocam, bu tür çalışmalara her zaman katılmamız gerekir. Sendikanın eğitimcilere/eğitime faydası olmayabilir ama bu tür çalışmaların etkili olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar

YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİN SENDİKALARA İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ
Ankate vermiş olduğunuz Yanıtlar için Teşekkür Ederiz.Başarıyla Kaydedildi.

:+1:

Hocam anketi doldurdum, öncelikle kolay gelsin anket ve tez işi kolay değil çeken bilir :(

Sendika konusu biraz sıkıntılı yani olması gerekenle olanlar birbirini tutmadığı için cevaplarken biraz zorlandım. Sendika normalde faydalı bir kurum olmalı iyileştirme ve geliştirme için çalışmalı ama bizimkiler yani eğitim sendikaları siyasi kuruluş gibi işlerine gelen gibi davrandıklarından eğitime ve öğretmene pek katkıları yok. İktidar kimse ve ne istiyorsa ona göre davranıyorlar.Neyse bu konu uzun...

İyi çalışmalar

dolduran hocalarımdan Alllah razı olsun..Doldurmayan hocalarım da yardımcı olursa sevinirim..

Hocam daha seçenekli bir anket olabilirdi. Anketi doldurduk. Kolay gelsin. Anketin sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim.

Sendikam olmadığı için gönül rahatlığı ile eleştirel bakabildim sanırım :)

Geri