deamon.exe tr-v9.net/ virüsü

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba sevgili arkadaşlar
ne oldu bilmiyorum ama tüm tarayıcıların ana sayfası tr-v9.net/ olarak değişmiş. düzeltiyorum bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra yine aynı oluyor. bilgisayar görev yöneticisinde deamon.exe diye bir pro çalişiyor görevi sonlandırıyorum bilgisayar rahat bir nefes alıyor ama bilgisayar açılınca yine çalişiyor her ne yaptıysam olmadı. chorome kaldırdım firefox kaldırdım bir tek exploper kaldı onun da açılışınde her seferinde tr-v9.net/ ana sayfa oluyor ve deamon . exe çaişmaya başliyor.
Windows 8.1 kullanoyrum kasper sky 2014 kurulu. ama hiç bir şekilde virüs uyarsı vermedi vermiyor
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

combofix çalışırsa (windows 8.1'de çalışıyor mu bilmiyorum) onunla bir deneyin. Ya da forumda bahsedilen benzer programlarla taratıp, silmeye çalışın. Ayrıca tarayıcıların linklerine sağ tıklayıp, özellikler dedikten sonra hedef kısmını kontrol edin.

hocam hedef kısımları sildim. bilgisayar açılışta da kendiliğinden -tr-v9.net/ sayfasını açıyor. deamon exe task managerde çalişmaya başlıyor

Hocam bütün tarayıcıların eklentilerinden kaldır. Masaüstü ve hızlı başlattaki kısayolları da sil. Programların kurulu olduğu klasörden explorer, crome vs tekrar kısayol gönder düzelecektir...

arkadaşlar ne yaptıysam düzelmedi tr-v9.net açılış sayfası yerine haberpresst.net sayfası geliyor. bilgisayar açtığım zaman kendiliğinden internet sayfası açılıyor ve bu sayfa geliyor. görev yöneticisinde deamon.exe işlemciyi %100 çıkartıyor. çözüm bulamadım

arkadaslar suan düşünemiyorum tam emin olmasanız bile gecici çözümler soyleyin :)

konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bugün başıma geldi..uzun araştırmalardan sonra çözümünü buldum denedim oldu.. yazmak istedim

alıntı' Alıntı:
kısayollardaki fazlalıkları sildikten sonra
C sürücüsünü aç ,
yukardaki menüden
araçlar--klasör seçenekleri--görünüm
gizli dosya , klasör ve sürücüleri göster 'i seç uygulayı tıkla
aşağıdaki klasörlere gir
ProgramData--Adobe--taskil
orada bulunan taskil uygulamasını sil
orda değilse şuradan bulacaksın nerde olduğunu
Başlatta ki arama kısmına görev zamanlayıcı yaz
açılan programdan soldan görev zamanlayıcı kitaplığı kısmını seç
içinde taskil geçen bi satırı bul ve altta eylemler kısmına tıkla
taskil uygulamasının nerde başlayacağı orda yazılı , oraya git ve sil...
en azından bende böyle oldu ben yaptım ve kutruldum

Geri