DEEP FREEZE DONUYORSA>>>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinaaat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sinaaat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Genelde 5.XX ve 6 versiyonlarda başa gelen bi olay.DEep freeze kurulur ilk açılışta veya daha sonra şifre verilmek istendiğinde yada cntrl+alt+shift+F6 yapıldığında çıkması gereken pencere donar yada pencere gelir ama imleç donar işlem yapamazsınız...
Şu metod genelde etkili olmakta;
Donma olduğunda cntrl+alt+del yapılır işlemler sekmesindeki explorer.exe sonlandırılır.Masaüstü kaybolur ve deep freeze artık aktiftir.Ne isteniyosa yapılır .Sonra uygulamalardan yeni görev diyerek explorer.exe tekrar çalıştırılır.Eğer daha sonra deep freeze pencerisine tekrar ihtiyaç duyarsanız aynı işlemi tekrarlarsınız...

sağolun hocam ben çok sık karşılaşıyorum bu durumla umarım işe yarar

peki sizce donmasının nedeni ne olabilir? labımdaki tüm vista yüklü bilgisayarlara deepfreeze 7 yi kurdum, sorunsuz çalışıyor.. geçenlerde de aynı programı okuldaki bir öğretmenin xp yüklü bilg. kurdum, dediğiniz gibi dondu.. deepfreeze'i ne aktif yapabildim ne de pasif.. ben de format attım en sonunda.. acaba kullandığım versiyon sadece vistaya mı uygun, onun için mi xp de sorun çıkıyor???

çok çok teşekkurler bir pc de aynı sorun vardı 1 haftadır.canımı sıkıp duruyordu. kurtardınız beni..

sonkale' Alıntı:
Bunun sebebi virüstür.Bundan kurtulmanın en kolay yolu Emut antivirdir.

Hocam bu virüs değil.
Ama benzer bir soruna bir virüste debep oluyor doğrudur.
Biz sıfır sistemler kuruyoruz lisanslı işletim sistemleri sıfır hdd ler.Ama bazen aynı sorun oluşabilo.Bu olay deep freeze programının explorer.exe ile çakışması neticesi oluyor.Ben bu soruna daha çok VIA çipsetli anakartlara sahip makinalarda rasladım .Çipsetten kaynaklı olabilir ama emin değilim.

Geri