M melekmelek Üye Mesajlar 5 24 Ekim 2013 #1 Bir deep freze programı satın aldığımızda en çok kaç bilgisayara yükleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı :?:
Bir deep freze programı satın aldığımızda en çok kaç bilgisayara yükleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı :?:
kct06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 25 Ekim 2013 #3 program mı satın aldım hocam :scared: bu arada sınırsız olmalı diye biliyorum bende.
A adaş Site Gezgini Mesajlar 67 25 Ekim 2013 #4 hocam kaç para. bende düşünüyorum akıllı tahtalar için.
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 25 Ekim 2013 #5 Re: Ynt: Deep Freeze Lisansı Sanırım deep freezenin server olan versiyonuda var. Ağ üzerinden yönetm sağlayabilen bir araştırın.
Re: Ynt: Deep Freeze Lisansı Sanırım deep freezenin server olan versiyonuda var. Ağ üzerinden yönetm sağlayabilen bir araştırın.
M melekmelek Üye Mesajlar 5 25 Ekim 2013 #6 akıllı tahtalar için orijinal satın almak gerekiyor ve öğretmenler odasındaki bilgisayarlar için düşünüyorum 65 tl ymiş fiyatı.
akıllı tahtalar için orijinal satın almak gerekiyor ve öğretmenler odasındaki bilgisayarlar için düşünüyorum 65 tl ymiş fiyatı.