deep freeze mi shadow defender mi

Kodla Büyü

ctacesy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kullanımı çok kolay olmasına rağmen zamanla bilgisayar açılış süresini çok uzatmasından dolayı drive vaccine'den vazgeçmiş bulunmaktayım. deep freeze ve shadow defender arasında kararsız kaldım. deneyimi olan arkadaşların yorumlarını ihtiyacım var. (bunların dışında diğer yazılımlarla ilgili de deneyimleri olan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim)

teşekkürler...

Valla ben shadow kullanıyorum ama; programda avg ve netop dosyalarına izin ver dedim ancak işe yaramış gibi görünmüyor. çünkü antivirüs programı her açılışta aynı güncelleme vs. işleri tekar ediyor. Bir de virüs programı mı yoksa shadow mu etkiliyor çözemedim, netop öğrenci pclerini hemen algılayamıyorum.. :roll:

sanırım deep freeze kalitesi shadow'da yok ama forumlarda shadow'un deep freeze kadar sistemi yormadığı söyleniyor :?

hangi sürümünü kullanıyorsunuz deepfreeze in . bendeki 7.0 nazlanmaya başladı. mavi ekran hataları vermeye başladı. shadow denedim bir iki bilgisayarda iyi gibi geldi bana ama yine de emin olamadım . düzgün çalışan sade bir deepfreeze varsa paylaşabilir misiniz ?

Shadow defender'da bilgisayardaki bazı kalsörleri koruma dışı tutabilme özelliği var. Kullanışlılık açısından deep freeze'den daha önde. Ancak bazı chipset'lerle uyumsuz olduğu için bazen bilgisayarın çökmesine yol açabiliyor. örneğin geçen gün müdür yardımcımızın PC'sine yazılım yüklemem gerekti. Shadow'u deaktif edeyim dedim bilgisayarı yeniden başlattım ve nakavt :( Bilgisayar açılmıyor. Yok dosyaları kurtar yok bilgisayarı formatla derken bir ton zaman kaybı yaşadım.

Seçim sizin...

mudamet' Alıntı:
hangi sürümünü kullanıyorsunuz deepfreeze in . bendeki 7.0 nazlanmaya başladı. mavi ekran hataları vermeye başladı. shadow denedim bir iki bilgisayarda iyi gibi geldi bana ama yine de emin olamadım . düzgün çalışan sade bir deepfreeze varsa paylaşabilir misiniz ?

7-21-020-3447 sürümü hocam, pm attım bakabilirsiniz

Shadow kullandığım bazı bilgisayarlarda diskte bozulma oldu. Belki tesadüfte olabilir ama şimdilik ben shadow kullanmıyorum.

hocam geçen dönem shadow kullandım ama çok sorun yaşadım

simgesi kayboldu, sistem açılmadı vs

bu dönem deep e geçtim ve sorun yok

10 yıllık tecrübemle en iyisi drive vachine ama ilacı bulunmuyor

sonra deep gelir

gerisine ısınamadım

Okuldaki lab'ımın birinde 2010 yılında kurduğum DeepFreeze kullanıyorum. O zamandan bu zamana herhangi bir problem yaşamadım. Vaktinde pentium 100 PC'lere dahi kurmuşluğum vardır.

Son bir yıldır shadow defender kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ayrıca istediğim dosya ve klasörleri koruma dışı bırakabiliyorum. :+1:

serkanholep' Alıntı:
hocam geçen dönem shadow kullandım ama çok sorun yaşadım

simgesi kayboldu, sistem açılmadı vs

bu dönem deep e geçtim ve sorun yok

10 yıllık tecrübemle en iyisi drive vachine ama ilacı bulunmuyor

sonra deep gelir

gerisine ısınamadım

Hocam drive vachine geçen yıl kullandım, zamanla bilgisayari cok yavaşlatıyor. Sene basi pcleri formatlayip deep kurdum, suan yavaslama da yok baska bir problem de... deep freeze'den gayet memnunum.

Geri