Deep Freeze Standard 7.0.020.3172

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.mixturefile.com/download=QK239e

" Güçlü teknoloji; üstün koruma. Deepfreeze yeni sürümüyle karşımızda. Bilgisayarınız yeniden başladığında her şey %100 ilk açtığınız gibi olacak, Windows 2000, XP, Vista, 7 için 8 saniyelik tek bir yükleme yeterli. Elveda virüsler, casus yazılımlar, korkular; Deepfreeze yenilenmiş versiyonuyla daha muhteşem döndü. Bırakın çocukları bilgisayarınızı istediği gibi dağıtsın silsin. Tek bir yeniden başlatma ile her şey eskisi gibi olacak. Üstelik tek bir bit bile kaybolmayacak. "

kesinlikle kullanılması gereken program ben hatta idare bilgisayarları biraz zor olur ama diğer bölümlerde olan şeflere falan verdiğimiz bilgisayar var onlarında c sine kurmayı düşünüyorum bilgilerini d de saklasınlar tamirci gibi olduk vallaha

bu versiyonunu kullanan var mı nasıl çalışması falan

bilogrt038' Alıntı:
kesinlikle kullanılması gereken program ben hatta idare bilgisayarları biraz zor olur ama diğer bölümlerde olan şeflere falan verdiğimiz bilgisayar var onlarında c sine kurmayı düşünüyorum bilgilerini d de saklasınlar tamirci gibi olduk vallaha

bu versiyonunu kullanan var mı nasıl çalışması falan

Hocam ben windows 7 sistemi kurulu bilgisayarlarda kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam. drive vaccine bazı bilgisayarlara kurulmuyor tam sebebini çözemedim bilen var sa söylesin. eaz fix diye bir kurulum çıkıyor install diyorum kurmuyor bekliyor, sonra da iptal edip çıkıyorum. mbr ile alakalı bir sorun gibi ama neden oluyor bilmiyorum. dvaccine başlığında bazı arkadaşlar aynı soruyu sormuş ama cevap veren yok...
bu gün deepfreezeye döneyim dedim gayet güzel çalışıyor. sağol hocam.

bence deepfreezen en saçma yanı yaptığın değişiklikleri kaydemek için tekrardan bilgisayar kapat aç yapmak.bu obp programında yok istediğin zaman değişiklikleri anında güncelleyebilyorsun bilgisayarı kapat aç saçmalığı yok ama onun da tam sürümünü hatta kendisini bulamıyoruz eğer o varsa paylaşırsanız iyi olur..

Geri