xorcistforyou' Alıntı:deep freeze makinadan kaldırmak istiyosan kurduğun versiyonun kurulum dosyasını bul sonra çalıştır bilgisayarında uninstall seçeneği karşına gelecektir.
mustafayilmaz28' Alıntı:hocam birde şöyle birşey daha var..program çalışıyor diyorya;
CTRL+ALT+DELETE (Görev Yönetiicisi) İlemler Sekmesinde DeepFreezin adı Farklı bir adla mevcut(tabi buradan önce Çalışan Deep Freezi kapatın)burada (ya şimdi aklıma gelmiyor lakin farklı bir ad) onu kapattığınızda görev çubuğu sağ altta saatin yanında bulunan Deep freeze şifresi üzerine geldiğinizde kaybolacak.(bu anda program tamamen durmuş durumdadır).sonra program ekle kaldır dan varsa kaldırın,daha sonra programfiles den deep freeze ila alakalı olan klasösrü tamamen silin..(bunun da adı farklı olabilir )sonra msconfig ile açılıştaan da ismini kaldırın..bilgisayarı yeniden başlatın deep freeze bitmiştir.. Ben aynen böle yaptın bitti..(ha birde cclenaer programını kurun..bir temizlik-regedit -de dahil yapın kalan artıkları temizlesin...
kesinlik le katılıyorum daha dün yaptım bu süper bi çözümatungad' Alıntı:xorcistforyou' Alıntı:deep freeze makinadan kaldırmak istiyosan kurduğun versiyonun kurulum dosyasını bul sonra çalıştır bilgisayarında uninstall seçeneği karşına gelecektir.
hocam bu yöntemle deepfreze kalkıyor.
Bu bir eleştiri mi? anlamadımmozk7' Alıntı:harika bir yöntem ne programmış arkadaş kalk git işte yaaamustafayilmaz28' Alıntı:hocam birde şöyle birşey daha var..program çalışıyor diyorya;
CTRL+ALT+DELETE (Görev Yönetiicisi) İlemler Sekmesinde DeepFreezin adı Farklı bir adla mevcut(tabi buradan önce Çalışan Deep Freezi kapatın)burada (ya şimdi aklıma gelmiyor lakin farklı bir ad) onu kapattığınızda görev çubuğu sağ altta saatin yanında bulunan Deep freeze şifresi üzerine geldiğinizde kaybolacak.(bu anda program tamamen durmuş durumdadır).sonra program ekle kaldır dan varsa kaldırın,daha sonra programfiles den deep freeze ila alakalı olan klasösrü tamamen silin..(bunun da adı farklı olabilir )sonra msconfig ile açılıştaan da ismini kaldırın..bilgisayarı yeniden başlatın deep freeze bitmiştir.. Ben aynen böle yaptın bitti..(ha birde cclenaer programını kurun..bir temizlik-regedit -de dahil yapın kalan artıkları temizlesin...
hocam hiç uğraşma kurduğun osy ile kaldırxorcistforyou' Alıntı:deep freeze makinadan kaldırmak istiyosan kurduğun versiyonun kurulum dosyasını bul sonra çalıştır bilgisayarında uninstall seçeneği karşına gelecektir.