Deep Freze den kurtulamıyorum yardım???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mozkan7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mozkan7

Aktif Üye
şifresini üretme yöntemleri ile üretip deniyorum olmuyor
kayıt defterinden siliyorum aktif diyor silmiyor
bazı programlar denedim gene olmuyor bir tane restart ile hersey eskiye dönüyor

bir türlü kurtulamıyorum yardım eder misiniz ???

deep freeze makinadan kaldırmak istiyosan kurduğun versiyonun kurulum dosyasını bul sonra çalıştır bilgisayarında uninstall seçeneği karşına gelecektir.

hocam birde şöyle birşey daha var..program çalışıyor diyorya;
CTRL+ALT+DELETE (Görev Yönetiicisi) İlemler Sekmesinde DeepFreezin adı Farklı bir adla mevcut(tabi buradan önce Çalışan Deep Freezi kapatın)burada (ya şimdi aklıma gelmiyor lakin farklı bir ad) onu kapattığınızda görev çubuğu sağ altta saatin yanında bulunan Deep freeze şifresi üzerine geldiğinizde kaybolacak.(bu anda program tamamen durmuş durumdadır).sonra program ekle kaldır dan varsa kaldırın,daha sonra programfiles den deep freeze ila alakalı olan klasösrü tamamen silin..(bunun da adı farklı olabilir :oops: )sonra msconfig ile açılıştaan da ismini kaldırın..bilgisayarı yeniden başlatın deep freeze bitmiştir.. :D Ben aynen böle yaptın bitti..(ha birde cclenaer programını kurun..bir temizlik-regedit -de dahil yapın kalan artıkları temizlesin...

xorcistforyou' Alıntı:
deep freeze makinadan kaldırmak istiyosan kurduğun versiyonun kurulum dosyasını bul sonra çalıştır bilgisayarında uninstall seçeneği karşına gelecektir.

hocam bu yöntemle deepfreze kalkıyor.

mustafayilmaz28' Alıntı:
CTRL+ALT+DELETE (Görev Yönetiicisi) İlemler Sekmesinde DeepFreezin adı Farklı bir adla mevcut(tabi buradan önce Çalışan Deep Freezi kapatın)burada (ya şimdi aklıma gelmiyor lakin farklı bir ad) onu kapattığınızda görev çubuğu sağ altta saatin yanında bulunan Deep freeze şifresi üzerine geldiğinizde kaybolacak.(bu anda program tamamen durmuş durumdadır).sonra program ekle kaldır dan varsa kaldırın,daha sonra programfiles den deep freeze ila alakalı olan klasösrü tamamen silin..(bunun da adı farklı olabilir :oops: )sonra msconfig ile açılıştaan da ismini kaldırın..bilgisayarı yeniden başlatın deep freeze bitmiştir.. :D Ben aynen böle yaptın bitti..(ha birde cclenaer programını kurun..bir temizlik-regedit -de dahil yapın kalan artıkları temizlesin...

harika bir yöntem ne programmış arkadaş kalk git işte yaaa

mozk7' Alıntı:
mustafayilmaz28' Alıntı:
harika bir yöntem ne programmış arkadaş kalk git işte yaaa
Bu bir eleştiri mi? anlamadım :(
(eğer eleştiri ise:aynı yöntemi uyguladım ve sorunu çözdüm,yok değil ise..foruma devam.. :roll: )

evet cümle biraz sündürülebilir türden olmuş eleştiri aslında ama programa eleştiri :D

xorcistforyou' Alıntı:
hocam hiç uğraşma kurduğun osy ile kaldır

kurdugum dosya ile denedim uninstall cıkmıyor. mustafayılmaz28 hocamın dediklerini de yaptım, ccleaner haricinde. ama yine de full olanını yüklerken hata veriyor kurulum yapmıyor. Service "DfServEx" failed to install with error:"System Error.Code:1073.Belirtilen hizmet halen var" diye bir hata mesajıyla karşılaşıyorum. sağ altta simgesi yok. ctrl shift alt f6 ile de çalışmıyor. zaten program filestan klasoruyle birlikte kaldırdımda. butun bilgisayarlara tek tek ccleanerla ugrasmak da istemiyorum. hepsini yeniden kurmakta. ne yapabilirim...?

vallahamı:) inanamıyorum. pazartesiyi dort gozle bekliyorum ozaman, biran evvel denemek istiyorum. cok sagolasın hocam...

Deep Freeze 6.x sürümlerini sisteminizden kesin ve kesin bir şekilde kaldırmak istiyorsanız bios’a girip sistem tarihi yılını 2040 olarak ayarlıyoruz ve bios ayarlarını kayıt edip çıkıyoruz ve sistemi açıyoruz.

Sistem tarih yılı 2040 olduğundan başlangıçtaki bazı programlar hata verebilir çünkü programlarında belli bir kullanım yılı var bu hata sistem tarihini eski haline döndürünce düzelecektir.

Ardından Deep Freeze 6.x kurulumuna çift tıklayıp Uninstall’a tıklıyoruz ve Deep Freeze 6.x sürümünü sistemimizden kaldırmış oluyoruz.

Kaldırma sonrasında Deep Freeze sistemi yeniden başlatacak eğer işlem uzun sürerse bekleyin kesinlikle kendiniz kapatmayın sadece bir kez Windows tuşuna basın iki saniye daha bekleyin sistem kapanacaktır.

Ardından sistem kapandığında tekrar bios’a girip tarih yılını bulunduğunuz zaman yılına getirin

ALINTIDIR
deepunfreezer16 ise şifreyi kaldırıyor gerekirse deepfroz kapalı olarak daha uzun süre kullanışablr
ilk sürümler için

Ekli dosyalar

Geri