S sulsen Site Gezgini Mesajlar 93 9 Kasım 2009 #1 Bu okula yeni atandım benden önce tüm bilgisayarlara deepfreez kurulmuş ve şifresini kimseden öğrenemedim ne yapabilirim??
Bu okula yeni atandım benden önce tüm bilgisayarlara deepfreez kurulmuş ve şifresini kimseden öğrenemedim ne yapabilirim??
muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,486 9 Kasım 2009 #2 Deepunfereezer 1.6 yı indir. şifresiz aç hocam...
S sulsen Site Gezgini Mesajlar 93 9 Kasım 2009 #3 bu program deepfreez i kaldırmak yada şifre değiştirmek için mi kullanılıyor? yoksa etkisiz hale mi getiriyor?
bu program deepfreez i kaldırmak yada şifre değiştirmek için mi kullanılıyor? yoksa etkisiz hale mi getiriyor?
dereli_oglu Aktif Üye Mesajlar 172 9 Kasım 2009 #4 Deep freezen anlık şifre üreten bir bölümü var hocam, onunla girebiliyorsun.
Çapanoğlu66 Aktif Üye Mesajlar 218 9 Kasım 2009 #5 hocam kurduğun deepfreze setup dosyasından kaldır.
muhalif33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,486 9 Kasım 2009 #6 sulsen' Alıntı: bu program deepfreez i kaldırmak yada şifre değiştirmek için mi kullanılıyor? yoksa etkisiz hale mi getiriyor? Genişletmek için tıkla ... Hocam Deepfreez i etkisiz hale getiriyor. sonra sen istedeğin bir şifreyi girebilirsin ve istersen programı kaldırabilirsin.
sulsen' Alıntı: bu program deepfreez i kaldırmak yada şifre değiştirmek için mi kullanılıyor? yoksa etkisiz hale mi getiriyor? Genişletmek için tıkla ... Hocam Deepfreez i etkisiz hale getiriyor. sonra sen istedeğin bir şifreyi girebilirsin ve istersen programı kaldırabilirsin.