Deepfreez-Drive Vaccine KAFAM KARIŞTI??

Kodla Büyü

af__ra

Aktif Üye
vestel bt sınıfım var ancak öğrenciler nasıl beceriyorlarsa bilg lar yavaşlıyor image attıkça ben.. güvenlik kartları sorun oluyor uğraştırıyor.. deepfreez kullanmıştım daha önce ama kaldıramadım format atmadan düzelmedi Drive Vaccine paylaşımları var forumda ama yorumlarına bakınca dakeşke kurmasaydım mahvetti bilg ları diyen çok..
neyi kuracağımı bilemedim..
sizde sorunsuz çalışan bir program var mı ??? forumdan link verip cevap vermeyin lüfen o linkdeki programı denediyseniz yazın teşekkürler

http://www.bilgisayarbilisim.net/gu...mayin-bunu-kullanin-ucretsiz-full-t30686.html
http://www.bilgisayarbilisim.net/gu...4/deep-freeze-full-surum-lazim-t51774-15.html

DriveVaccine kurun, bilgisayarların garantisi bittiyse güvenlik kartlarını sökmenizi öneririm. Garanti bitmeden önce deepfreze kullnadım güvenlik kartlarıyla çok sorun yaratıyor. Şimdi kartları söktüm Drive Vaccine + RMC yönetim programları ile tek tıklamayla bütün labaratuarı güncelleyebiliyorum.

hocam son günlerde drive vacccine için k e y sıkıntısı olmaya başladı. sen kur drive vaccine programını ...k e y konusunda sıkıntı yaşarsan özelden mesaj at.yardımcı olayım...semantic hocamın dediği gibi güvenlik kartları hikaye drive vaccine şahane...netsupport + drive vaccine ikilisiyle bel ağrısı çekmeden oturduğun yerden tüm bilgisayarları rahatça güncelleyebilirsin...Allah razı olsun bu ikiliyi yanyana getirenlerden :alkis:

elrond' Alıntı:
hocam son günlerde drive vacccine için k e y sıkıntısı olmaya başladı. sen kur drive vaccine programını ...k e y konusunda sıkıntı yaşarsan özelden mesaj at.yardımcı olayım...semantic hocamın dediği gibi güvenlik kartları hikaye drive vaccine şahane...netsupport + drive vaccine ikilisiyle bel ağrısı çekmeden oturduğun yerden tüm bilgisayarları rahatça güncelleyebilirsin...Allah razı olsun bu ikiliyi yanyana getirenlerden :alkis:

Kesinlikle katılıyorum. Hem bilgisayarları, hem de öğrencileri dize getirdim bu iki program sayesinde :)

arkadaşlar bende driver vaccine kullanıyorum gayet iyi. geçen sene kurduğum bilgisayarlarda k e y sorunu verdi. yeni kurduklarımla bu seneyi kapatırsam iyi.
program çok güzel ve kullanışlı ama bu sorun çözülmezse kötü. forumda paylaşıldı ama sorun çözülemedi galiba.
takdir sizin.

Önce Acronish True İmage ile image al. Hepsine yükleme yap sonra ise Drive Vaccine PC Restore Plus + Drive Vaccine PC Restore Plus RMC + Netsupport

bende net support + deep freeze ikilisini kullanıyorum, ikisini de bu siteden indirdim ve de sorunsuz çalışıyorlar çok şükür :++:
mutluyum huzurluyum :lol:

Geri