8.60 sürümünü kullanın hocam. Sitede var. Üst versiyonlarda etkinleştirme sorunu var.
Evet. Şuan kurdum ve test ettim. Sorunsuz kuruldu windows 11 24h2w11 son güncelleme ile çalışıyor mu hocam sorunsuz?
internetiniz açıksa büyük ihtimal aktivasyon sorunu alırsınız hocamEvet. Şuan kurdum ve test ettim. Sorunsuz kuruldu windows 11 24h2
sanırım yanlış şekilde aktivasyon yapıyorsunuzaktivasyon sorunu ekte
hocam tekrardan yüklermisiniz dosyayı hata veriyor
hocam eline sağlık umarım çalıştırabilirim
SCRİPTİ GÜNCELLEDİM.Hocam eline, koluna, emeğine sağlık.. ben böyle yapmıyordum ingilizce talimatlara göre kurdum yarın okulda deneyeceğim çalışacağını düşünüyorum...o yüzden ne kadar teşekkür etsem azdır...
gif çalışmıyor hocam video şeklinde atabilir misinizKurulum ile ilgili gif hazırladım. Yukarıdaki posttan bakabilirsin
Akşam tekrar upload ederimgif çalışmıyor hocam video şeklinde atabilir misiniz
Geri dönüş yaparsanız sevinirimHocam eline, koluna, emeğine sağlık.. ben böyle yapmıyordum ingilizce talimatlara göre kurdum yarın okulda deneyeceğim çalışacağını düşünüyorum...o yüzden ne kadar teşekkür etsem azdır...
Kaldırıp eski kalıntıları silmelisiniz. Hibit unistaller ile kaldırmayı deneyin. Kurulum dosyasını uygulama üzerine sürükleyip kalıntıları işe birlikte kaldırmayı deneyin.hocam bugün denedim okulda ama olmadı belki yeni bir kurulum yapmadığım için olmadı yarın yeniden kurup deniyeceğim deepfreeze i inşallah olur ya da nasıl bir yol izlemem gerek bilemiyorum
Akşam tekrar upload ederim
Güvenlik duvarından lisans doğrulaması denetlemesini engelledik. Sorun olmaz. İnterneti kullanabilirsinizHocam oldu ama interneti açmaya korkuyorum