deepfreeze 9.0 windows 11 24H2 de aktivasyon sorunu

Kodla Büyü

ertankaya

Üye
buldum ilaç zamunda da var bilgisayarbilişim de de var ama önce oluyor sonra yine 30 gün e dönüyor
torrentleech üyeliği olan varsa ordan bakabilir yarına kadar lazım çok sevinirim bulan olursa..

ben de bu konuda başlık açacaktım şimdi. shadow için çekridek yalıtımını kapatınca oluyor diyenler var, deepfreze 8.6 olur diyenler var. acaba çözüm bulan var mı?

1739864548240.webp
1739865914799.webp

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
aktivasyon sonrası aktivasyonun silinmemesi için script hazırladım. script ekdedir.

önemli not: aktivasyon başarılı olduktan sonra çalıştırmalısınız.

ezgif-17243d33dd71d2.gif

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam eline, koluna, emeğine sağlık.. ben böyle yapmıyordum ingilizce talimatlara göre kurdum yarın okulda deneyeceğim çalışacağını düşünüyorum...o yüzden ne kadar teşekkür etsem azdır...

hocam bugün denedim okulda ama olmadı belki yeni bir kurulum yapmadığım için olmadı yarın yeniden kurup deniyeceğim deepfreeze i inşallah olur ya da nasıl bir yol izlemem gerek bilemiyorum

hocam bugün denedim okulda ama olmadı belki yeni bir kurulum yapmadığım için olmadı yarın yeniden kurup deniyeceğim deepfreeze i inşallah olur ya da nasıl bir yol izlemem gerek bilemiyorum
Kaldırıp eski kalıntıları silmelisiniz. Hibit unistaller ile kaldırmayı deneyin. Kurulum dosyasını uygulama üzerine sürükleyip kalıntıları işe birlikte kaldırmayı deneyin.

Geri