Deepfreeze ikonu görünmüyor

Kodla Büyü

ttalan46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisayarlara deepfreeze programını yükledim.Bazı bilgisayarlarda saatin yanında deepfreeze ikonu görünüyor,bazılarında ise program çalışmasına rağmen ikon görünmüyor. ctrl+shift+alt+f6 denedim. Deepfreeze programını devre dışı bırakan programlarıda denedim yine olmadı.format çektim.Deepfreeze programını yeniden kurdum ama değişen birşey yok. Simge hâlâ görünmüyor.Neler yapılabilir? Şimdiden teşekkürler...

Deepfreeze hakkında bilgisi olan yokmu? Daha önce böyle problemle karşılaşmadınız mı? Cevaplarınızı bekliyorum? tşk

2 gündür cevap yazan olmadı.Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :(

DeepFreeze programının sağaltta yer alan ikinonu üzerine klavyeden shift tuşu ile tıklayıp
DeepFreeze menüsü geliyor. Buradaki seçeneklerden en alttaki olanı seçerek bilgisayarı
tekrar açıp kapattığınızda bilgisayar normal duruma geliyor..

Koruma moduna geçmek için yukardakı adımları tekrar yaptıktan sonra gelen menüden en başta olanı seçmeniz gerekiyor...

hocam sağaltta olan ikon görünmüyor.yani saatin yanındaki ikon görünmüyor.ben onun görünmesini istiyorum.

slm bende aynı sorunu yaşadım.vistada bu gibi sorunlar oluyor.bildiğim tek çözüm format atıp programın 6.3 sürümünü yüklemek

aynı işlemi denedim oturumu kapattım tekrar aynı oturumu açtım ikon yine yok,ctrl+alt+shıft+f6 denedim yine bir numara olmadı.yanlış yaptığım bir şeymi var acaba?

hocam ben sizin dediklerinizin hepsini yaptım ama olmadı.diğer forumlarıda gezdim.çözümleri denedim ama olmadı.en son format çektim ve deepfreeze 6.0 kurdum.bu sefer aynı sorunla karşılaşmadım.cevaplarınız için tşkler.bu arada işletim sistemi winxp+sp2

Geri