deepfreze yardım eder misiniz arkadaşlar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tugce32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tugce32

Üye
sınıftaki bilgisaayrlara deepfreze kurulmu.Format atıkdıktan sonra klavyeler Q olarak ayarlanmış fakat lab. da F klavyeler var.Deepfreze şifresini öğrenip bazılarını değiştirdim ama 5 bilgisayarınkini değiştiremedim.Şifreyi girdikten sonra kapanıyo deepfreze.Aktifleştirme yada pasifleştirme açılmadan şifreyi giriyorum masaüstüne geri dönüyo kapanıyo.Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?şimdiden teşekkür ediyorum..

birde undeepfreze progamını kullanarak deneyin hocam google yazınca çıkıyor eğer elinizde yoksa

şifreyi yanlış giriyorsunuzdur yanlış hatırlamıyorsam şifreyi yanlış girince hiçbir tepki vermiyordu

Şifreyi bulamazsanız eemree hocamın dediğini deneyin..

Hocam en iyi yöntem oturun bir bilgisayara sizin için gerekli olan bütün programları baştan kurun ve daha sonra Acronis programını kullanarak kalıp dosyası yapın ve bunu diğer bilgisayarlara yükleyin, ince ayarlarıda yaparak kendiniz yeni şifre vererek Deep Freeze programını kurun.Bu yöntem aynı tür konfigürasyona sahip olan laboratuarlardaki bilgisayarlar için çok hızlı ve kolay bir kurulum yöntemidir...

Geri