deepfreze yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

svl

Site Gezgini
arkadaşlar geçen yıl bilgisayarlardaki güvenlik kartlarını çıkartıp deepfreze yüklemiştim.Oldukça memnundum. bu sene visual basic 2005 express edition yüklemek istedim ama programı kurduğum zaman deep freze ile ilgili sorun yaşadım. deepfreze aktif ve pasif yapmak için simgesine tıkladığımda açılıyo fakat şifre giremiyorum donup kalıyo. şimdi deepfrezeden de vazgeçmek istemiyom. acaba başka sürümlerini mi denemeliyim programların ne yapabilirim yardımcı olur musunuz.

"Deep UnFreezer" şeklinde yapacağınız bir arama akabinde indireceğiniz küçük program DeepFreeze'i iptal etmenize yardımcı olabilir. Yok eğer DeepFreze'den vazgeçmeyecekseniz -ki öyle yazmışınız- hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ona göre daha güncel bir deepfreeze kurarak meseleyi halledersiniz.

hocam deep unfreezer programını da denedim kaldırmak için yalnız onda da yine seçenekleri işaretleyemiyorum fare kum saati şeklini alıyo. ayrıca benim sorunum deepfreze kaldırmaktan daha çok bu iki programı birlikte kullanmak.

başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç/tümünü devredışı bırak.Yeniden başlatma,
daha sonra oturumu kapat.(Pc'yideğil dikkat) Hepsi bu kadar.

1 yıl geçmiş bu başlığın üzerinden cvp vereyim başıma geldiği için çözümünü yani buldum.
hocam crtl+alt+shift+f6 yapınca deepfreeze penceresi çıkıyor karşımıza kum saati ile beraber bu yüzden şifre yazamıyoruz.
çözüm için crtl+alt+shift+f6 yaptıktan sonra kum saati cıkınca ctlr+alt+delete ile görev yöneticisinden explorer.exe yi işlemi sonlandır diyecez böylece deepfreeze şifreyi rahatca girebileceksiniz... Denenmiş çözümdür...
bu sorununu sebebi virüsmüş arkadaşlar bilginiz olsun.
son olarak bu verdiğim bilgiler alıntıdır.

keyloger' Alıntı:
1 yıl geçmiş bu başlığın üzerinden cvp vereyim başıma geldiği için çözümünü yani buldum.
hocam crtl+alt+shift+f6 yapınca deepfreeze penceresi çıkıyor karşımıza kum saati ile beraber bu yüzden şifre yazamıyoruz.
çözüm için crtl+alt+shift+f6 yaptıktan sonra kum saati cıkınca ctlr+alt+delete ile görev yöneticisinden explorer.exe yi işlemi sonlandır diyecez böylece deepfreeze şifreyi rahatca girebileceksiniz... Denenmiş çözümdür...
bu sorununu sebebi virüsmüş arkadaşlar bilginiz olsun.
son olarak bu verdiğim bilgiler alıntıdır.

bende böyle yapıyordum ama avira ile tarattıktan sonra problem kalmadı, yukarıdaki virüs programı nasıl birşey combofix falan mı?

hımm inceledim amvo,uxdei dosyalarını siliyor işe yarayabilir teşekkürler

Geri