defolun gidin artıkkkkkkkkkkkkk

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
holosko,ekrem,necip,aurelio,cenk......vb
defolun beee takımı mahfettinizzzz,bunları oynatan da bunlardan önce bavulunu hazırlasın....yeter artıkkkk :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

ben gs lıyım. metin ali feyyaz döneminden itibaren beşiktaşın hiç güzel futbol oynadığını görmedim. bunun nedenini bilmiyorum orasını beşiktaşlılar düşünsün ama güzel oynayan bir beşiktaş izlemek isterim.rakibimizin daha güçlü olması bizim büyüklüğümüzü arttırır. fener ise lucesku döneminde harikaydı luceskuyu,luganoyu ve (deyvit)davit i göndermekle hayatlarının hatasını yaptılar.

ben gs nin hagi-tugay-bülent. li dönemlirinden başka güzel oynadığını görmedim..bu sene biz ve fb kötü olduğumuzdan siz iyi görünüyorsunuz...

üç maymun' Alıntı:
ben gs lıyım. metin ali feyyaz döneminden itibaren beşiktaşın hiç güzel futbol oynadığını görmedim. bunun nedenini bilmiyorum orasını beşiktaşlılar düşünsün ama güzel oynayan bir beşiktaş izlemek isterim.rakibimizin daha güçlü olması bizim büyüklüğümüzü arttırır. fener ise lucesku döneminde harikaydı luceskuyu,luganoyu ve (deyvit)davit i göndermekle hayatlarının hatasını yaptılar.
lucesku değil zico:D

by_katliam' Alıntı:
ben gs nin hagi-tugay-bülent. li dönemlirinden başka güzel oynadığını görmedim..bu sene biz ve fb kötü olduğumuzdan siz iyi görünüyorsunuz...
tugay mı, geç tugayı ya topları durduruyordu atakları kesiyordu sinir ediyordu beni. seneye eleman kaybetmeden riera hariç tabi birkaç takviyeyle avrupada iş yapar bizim kadro.

crazyman' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
lucesku değil zico:D
pardon özür zico iyiydi ama değilmi

by_katliam' Alıntı:
ben şahsen en son ilhan mansız, ahmet dursun vb. zamanındaki beşiktaştan bu yana takımın oynadığını hiç görmedim.fb ye gelince şike olmayınca böyle oluyor maalesef :D

türk futbolunda hep rant peşinde koşan insanlar olduğu sürece Türk futbolu düzelmez... Örnek: demirören tffye seçilemezsem beşiktaşın başkanı benim diye açıklama yapıyor..Yani niyetini açıkca belli ediyor PARA... Türk futbolu eskiden olduğu gibi alt yapıya dönmeli ve yabancı oyunculardan kurtulmalı..Bu konuda hiçbir takım kendini temize çıkaramaz...Geçen sene gs çok kötüydü, bu sene bjk kötü...Seneye fener olur...Geçen sene şampiyonluğa oynayan bursa bu sene ortalarda yok, bir sene iyiyken ertesi sene ortadan kayboluyorlar..Türk futbolu ne zaman yabancı oyuncu sayısını 3-4 e indirip kendi alt yapısına çeki düzen verir işte o zaman Türk futbolu düzelir yoksa yıllarca böyle geldi yıllarca da böyle gider..

hiç bir takım kendine iyi diyemez, avrupaya gidince ne olduğunu görüyoruz...

yabancı kontejanı 3 e düşmeli. kaliteli olsun az olsun. avrupanın artıklarını yemekden bıktık artık :verymad:

futbolu bilen de konusuyor bilmeyen de iste..
ilhan mansizli, sergenli, cordobali, panculu besiktasi seyretmemisiniz o zaman..

lucesku zamanı bjk çok iyiydi.. ben bir lucesku bir de daumu severim...

umaykut' Alıntı:
ilhan mansizli, sergenli, cordobali, panculu besiktasi seyretmemisiniz o zaman..
konuşmak için futbol profösörümü olmak gerekiyor. ben senin söylediğin dönemdeki futbolu beğenmek zorunda değilim. asıl sen futboldan önce biraz insanlık öğren. konuşup konuşmayacağımı sana soracak değilim.

üç maymun' Alıntı:
umaykut' Alıntı:
konuşmak için futbol profösörümü olmak gerekiyor. ben senin söylediğin dönemdeki futbolu beğenmek zorunda değilim. asıl sen futboldan önce biraz insanlık öğren. konuşup konuşmayacağımı sana soracak değilim.

insanlığı sizden öğreneceksek yandık demektir..
futbol profesörü olmanızı isteyen yok..
azıcık futboldan anlayan birisi lucescu'nun fenerin başına gelmediğini bilir..
benim beğendiğim döenmi beğen diye yalvaran da yok..
azıcık futboldan anlayan birisi beşiktaş'ın efsane olan döneminin futbolunu bilir zaten..

bi şey biliyosan söyle alim sansınlar, bilmiyosan sus, adam sansınlar..

Demirören'in kötü yönetimi ile birlikte Beşiktaşımız dibe vurdu.. Ama,yarının bugünden daha siyah-beyaz olacağı kesin..

Geri