Defterdoldur.com

Kodla Büyü
Selamlar arkadaşlar defterdoldur.com adında bir site yaptım, yıllık planlar, yapay zeka ile günlük plan oluşturma, yapay zeka ile sınav veya soru oluşturma, kulüp-şeflik raporları, sınav analizleri, beş planı hazırlama gibi bir çok konu var, inceleyip geliştirme açısından yorumlarsanız sevinirim.

hocam bu tarz siteleri seviyorum, tertipli düzenli duruyor, öğretmen arkadaşlarımla paylaştım. Biraz kullanıcı çektikten sonra aylık ya da ömürlük cüzi miktarla üyelik verirseniz emeklerinizin karşılığını da almış olursunuz.. elinize sağlık pek beğendim..

Selamlar arkadaşlar defterdoldur.com adında bir site yaptım, yıllık planlar, yapay zeka ile günlük plan oluşturma, yapay zeka ile sınav veya soru oluşturma, kulüp-şeflik raporları, sınav analizleri, beş planı hazırlama gibi bir çok konu var, inceleyip geliştirme açısından yorumlarsanız sevinirim.
Hemen kayıt oldum. Güzel olmuş. Elinize sağlık.

Daha dün karşılaştık hocam bu site ile günlük planlar için. İhtiyaç olan bir alan. Şimdi burada görünce bizim branştan çıkması sevindirdi.

Trafiğiniz bol olsun

hocam bu tarz siteleri seviyorum, tertipli düzenli duruyor, öğretmen arkadaşlarımla paylaştım. Biraz kullanıcı çektikten sonra aylık ya da ömürlük cüzi miktarla üyelik verirseniz emeklerinizin karşılığını da almış olursunuz.. elinize sağlık pek beğendim..
teşekkürler hocam, oys.ihmtal.com adresindede okul yönetim programlarını topladım, dersdağıtım programı var oradada henüz testleri devam ediyor, incelerseniz sevinirim.

Hocam güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık.

Denemek için baktım. Bölüm şefliğinin saatini yıllık plan yaparken 6 gösteriyor. Bölüm şefliğini 10 olarak güncellemeyebilir misiniz?

Program birçok özellik barındırması ve tek yerden kontrol edilmesi açısından oldukça güzel. Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler hocam. Bugün İşletme evrakı kısmını inceleme fırsatım oldu, evrak oluştururken öğrencilerin alan ve dal bilgisini oluşturamadım. Herhangi bir veri girişi alan ve dal olarak göremedim. Matbu dilekçe kısımları da haliyle otomatik dolmuyor. Nerede hata yapıyorum acaba? Bir de işletme evraklarının A5 yazdırma durumu olsa güzel olur. Varsayılan olarak tercih edilebilir. Yazdırma boyutu ayarlanabiliyor ama her seferinde bunu düşünmek gerekiyor. Son olarak isg belgelerini basarken öğrenciye ait bazı bilgiler eksik kalıyor baba adı, anne adı gibi onları öğrenci bilgileri kısmında girme şansımız var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Program birçok özellik barındırması ve tek yerden kontrol edilmesi açısından oldukça güzel. Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler hocam. Bugün İşletme evrakı kısmını inceleme fırsatım oldu, evrak oluştururken öğrencilerin alan ve dal bilgisini oluşturamadım. Herhangi bir veri girişi alan ve dal olarak göremedim. Matbu dilekçe kısımları da haliyle otomatik dolmuyor. Nerede hata yapıyorum acaba? Bir de işletme evraklarının A5 yazdırma durumu olsa güzel olur. Varsayılan olarak tercih edilebilir. Yazdırma boyutu ayarlanabiliyor ama her seferinde bunu düşünmek gerekiyor. Son olarak isg belgelerini basarken öğrenciye ait bazı bilgiler eksik kalıyor baba adı, anne adı gibi onları öğrenci bilgileri kısmında girme şansımız var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam e okuldan öğrenci listelesini sitede gösterildiği şekilde excell olarak indirip yüklemeniz gerekiyor önce, daha sonra aynı şekilde personel listesini e-okuldan excell olarak yüklerseniz sistem otomatik olarak sınıfları oluşturacak ve öğrencileri işletme bölümüne aktaracaktır, daha sonra işletme ekleyip öğrenci ve öğretmen atayarak haftalık aylık vs evrakları oluşturabilirsiniz, evraklar a5 olarak yazdırılabiliyor, şu an kendi okulumda aktif olarak kullanıyoruz.

Isg evraklarında anne baba tc kimlik bilgileri kısmını eklemedim hocam malum bu tip veriler sorun olabiliyor,

Öğrenci bilgilerini excelden yüklemiştim demekki eksik yaptığım bişeyler var yarın biraz daha uğraşayım. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum Sayın hocam. Hayırlı akşamlar.

Epeydir kullanıyorum hocam, elinize sağlık.

Geri