dell dimension 2350 office 2007???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yes_im
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar dell dimension bilglisayara kendi recovery cdleriyle tekrar windows xp kurdum. elimdeki yazıcıyı tanıttım ama malesef office 2007 kuramadım. şimdi sorum şu yazıcıyı windows 7 tanımıyor, xp tanıyor ama office 2007 yi bile kaldırmıyor??şimdi ne yapmem lazım?? okulumdaki yazicılar çok eski :cry:

office 2007 kurarken ne hata verdiki kurman lazım normalde
yazıcının resmi internet sitesinde driveri vardır belki..yazıcı markalarını yazar mısın?

öncelikli aldığım uyarı şöyle" belirtilen program daha yeni bir windows sürümü gerektiriyor" recocery cd leriyi kurulan sistem windows xp home edition,yazıcım ise lexmark e120

laptop değil hocam kasa ramini arttırırım windows7 de kurarım ama o zaman da lexmark e120 yazıcıyı tanıtamıyorum :(

hocam kesinmlikle NET Framework hatasıdır ilk yapacağın güncellekmek sonra office 2007 kurarsın xp yüklü bilgisayara ben hep böyle yapıyorum kolay gelsin

bizim okulda da var 5-6 tane o bilgisayarlardan.

Kendi CD'si çok eski muhtemelen SP1 yüklü.
recovery ile değil de kendin yeni bir kurulum yap.

hocam sistem windows xp home edition version 2002 ve windows update güncellemeleri baslatamaz diyor???

NET Framework googledan indir hocam aslında en temizi bence sp3 lü bir xp kur ve NET Framework tü güncelle

girdap08' Alıntı:
bizim okulda da var 5-6 tane o bilgisayarlardan.

Kendi CD'si çok eski muhtemelen SP1 yüklü.
recovery ile değil de kendin yeni bir kurulum yap.
bence sp bile değill:) şu lexmark olmasa var ya... ama elimde xp sp3 yok ???

Geri