DELL INS. 5110 CORE İ7-2630QM

Kodla Büyü

bilişimogrt

Site Gezgini
DELL INS. 5110 CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT525M-CAM-BT-W7PRE

Arkadaşlar bu bilgisayarı kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.Özellikle ısınması ,performansı ve marka olarak dell'i tercih eder misiniz?

Arkadaşlar Dell kullanıcılarından yorum bekliyorum.Ben Asus f3 serisi notebook kullanıyorum menteşe ve kasada çatlak oluştu ama garanti kapsamında değişti.Onun haricinde ısınma veya hardiskinde sorun yaşamadım.Dell notebook kullanmadığım için yorumlarınızı bekliyorum...

Hocam ben 4 yıldır kullanıyorum(İnspiron1520). Performans ve servis olarak çok memnun kaldım, adamlar eve gelip hallediyorlar ama 15.6 çok büyük yani hem görünümü biraz kaba hem de ağır.Bir de garantisi bittikten sonra bozulursa parçaları diğer bilgisayarlar gibi yaygın değil. Ayrıca benim şansıma mı bilmiyorum ama şarz adaptörü sürekli sorun çıkarttı bu 3.sü..

4 yıldır 1520 ınspron kullanıyorum.. çok memnunum.. tavsiye ederim. pili az ömürlü tek eksiği bu.. 4 yıldır servise gitmedi. genede uzak olsun.:)

6 yıldır dell kullanıyorum, maşallah tık demedi. yine alacak olsam tereddütsüz dell alırım. sizede dellenmenizi tavsiye ederim :puhaha: ayrıca dell firması sadece pc işiyle uğraşan nadir firmalardan biridir.

dell kullanmadım sony kullanıyorum ama öğretmen arkadaşlardan getiren yardım isteyen oldu belli bir süre sonra yavaşladığını söyleyenleri gördüm.

turhank' Alıntı:
dell kullanmadım sony kullanıyorum ama öğretmen arkadaşlardan getiren yardım isteyen oldu belli bir süre sonra yavaşladığını söyleyenleri gördüm.

:D yavaşlama yazılımsaldır, en kral pc'ye 20-30 program yükle yavaşlar.artı bu donanımın performansıyla da ilgilidir. mercedes arabası bile yokuşta yavaşlar öyle yani buda.

share_' Alıntı:
sizede dellenmenizi tavsiye ederim :puhaha:
:puhaha:

ben kullanmadım hocam ama bir arkadaşımda vardı tuşlara basınca klavye takımı içine göçüyo resmen
laptopu çok nazik kullanmıyosan atıp tutuyosan (ben öle yaparım da) dayanmaz gibi

ben de 4 yıldır kullanıyorum maşallah tık demedi. tavsiye ederim özellikleri uygunsa. dellen gitsin :alkis:

2005 yılında dell inspron 6000 aldım ve hala kardeşim kullanıyor. Hiç servise göndermedim bile çok memnunum, ki kaç kez yere düşürdüm üzerine bile yanlışlıkla bastığım oldu, hala tıkır tıkır çalışıyor. Eşim de 2006da dell inspron 6400 almıştı şimdi onu kullanıyoruz ondan da memnunuz, yalnız 6400'da klavyenin bazı tuşları çıkıyor. Bu gün bir daha dizüstü alsam kesinlikle ama kesinlikle Dell alırım.

Geri