DELL Inspiron 4050 B41F43 Intel i5

Kodla Büyü

tiktaktik

Üye
Merhaba arkadaşlar, sizlere DELL Inspiron 4050 B41F43 Intel i5 2410M 2.3GHZ 4GB 320GB 1GB HD6470M 14" Freedos Notebook hakkında bilgiler paylaşmak istiyorum, özellikleri nasıl sizce ve orta ölçekli kullanım için yeterli olur mu sizce ? araştırmalarıma göre en uygun site olarak hizlial.com mevcut fakat daha ucuza satan site var mı bilmiyorum ? artı olarak hizlial.com sitesinde bonusa özel 12 ay taksit artı 5 ay erteleme yapıyor, bu da beni oraya itiyor, site olarak nasıldır hizlial yorumlara göre bana iyi geldi açıkçası artı kampanyası da etkiledi...

Hocam ben 3 senedir dell kullanıyorum, herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım. Şimdilik memnunum. Sizin seçtiğiniz model dediğiniz gibi ortalama özelliklere sahip ve orta ölçekli kullanım için yeterli gibi görünüyor. Garanti ve sağlamlık konusunda da dell gerçekten iyi

teşekkür ederim advena verdiğiniz bilgi için, konu hakkında bazı araştırmalar yaptım gerçekten dell iyi bir marka imiş.. artık beni de dell kullanıcılarından sayabilirsiniz hocam.

Marka : DELL Consumer
Model : INSP-4050/B41F43
Renk : Parlak Siyah
İşletim Sistemi : FreeDos
Ekran : 14.0" High Definition (1366x768) WLED
İşlemci : Intel Core i5-2410M (2.30GHz, 3MB cache, Dual Core)
Ram : 4096MB (2X2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel
Bellek Slot Sayısı : 2
Sabit Disk : 320GB Serial ATA (5400RPM)
Ekran Kartı : 1GB AMD Radeon HD 6470M
Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
Ses Sistemi : Yok
Kablosuz Bağlantı : Europe Dell Wireless 802.11g/n
Bluetooth : Bluetooth v3.0+HS Card
Faks Modem : Yok
Dahili Kamera : 1.3MP
Yüz Tanıma Sistemi : Yok
Parmak izi okuyucu : Yok
Numerik Tuş Takımı : Yok
USB : 3 * USB 2.0
HDMI : Var
Kart Okuyucu : 3-in-1
Ethernet : 10/100 LAN
Bağlantı Noktaları : VGA, HDMI, 10/100 LAN, Headphone out, Microphone in, 3* USB 2.0
Pil : Primary 6-cell 48W/HR LI-ION
Ağırlık : 2,2kg
Kutu İçeriği : kitapçıklar-pil-şarj aleti
Garanti Süresi : 2 Yıl Yerinde Servis Garantisi

Yukarıdaki listede kalın olarak işaretlediğim yere bakarsanız ses sistemi yok diyor. Buna dikkat etmek lazım bence. Bu bilgisayarı alan varsa bu bilgiyi doğrulayabilir mi acaba???

Geri