Dell INSPIRON 5110 B43B45 arıza!

Kodla Büyü

meccal14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
cumartesi günü electroworld den Dell INSPIRON 5110 B43B45 Dizüstü Bilgisayar aldım. http://www.electroworld.com.tr/urunler/ ... sayar.aspx linkide buldu maya ii bi makine neyse dün kurdum makinayı fakat bazı sıkıntılar var. mesela cpu ölçer, takvim saat gibi araçları ekleyemiyorum. küçük bi nesne ekliyo sayfaya görünmüyor. ne yapmalıyım sizce neden olur. bide makinayı iade alırlarmı böyle bi hakkımız varmı? dell ii markadır diye aldık ama.yardım bekliyorum.teşekkürler

arkadaşlar yokmu dell kullanan ya da bu aletten alan sizde de böle oldumu yardım... :?

Hocam açıkçası söylediklerinizi çok anlamadım ama Dell'in o modeli kötü değildir. Home Basic işletim sistemi var, onu değiştirmekle başlayabilirsiniz mesala.

doganytu' Alıntı:
Hocam açıkçası söylediklerinizi çok anlamadım ama Dell'in o modeli kötü değildir. Home Basic işletim sistemi var, onu değiştirmekle başlayabilirsiniz mesala.
hcm makinayı bende ii diye aldım zaten de olay şu windows 7nin araçları varya masaüstüne eklenen cpu ölçer, takvim, saat ... gibi bu bileşenler eklenmiyor. işletim sisteminden değil çünkü aynı şeyleri diğer bilgisayarımda ekleyebiliyordum. o da home basicti

hocam starter yüklüdür büyük ihtimal ultimate yap biliyosun formatı düzellir donanımla alakalı değildir yani dellin suçu yok

ogretmen006' Alıntı:
hocam starter yüklüdür büyük ihtimal ultimate yap biliyosun formatı düzellir donanımla alakalı değildir yani dellin suçu yok
hcm işletim sistemiyle alakalı olsa aynı işletim sisteminde hp var onda böle bi sorun yok bana da ekran kartı sürücüsünden gibi geliyor gt525m bilmiyorum akşam gidince bi bakıcam. yine de teşekkürler

hocam marka olarak da dell her zaman iyidir en azından en az sorunlu marklardan biridir olmadı yerinde teknik servis hizmeti var çağır gelsin baksınlar

Dell INSPIRON 5110 B43B45 Dizüstü Bilgisayar
Intel Core i5-2430M İşlemci 2.4 GHZ
1GB nVidia GeForce GT 525M Ekran Kartı
4GB DDR3 1333 MHZ RAM
500GB SATA HDD
15.6 inç HD (1366x768) LED Ekran
Değiştirilebilir Arka Kapak
Numerik Tuş Takımı
HDMI
Yerinde Destek Hizmeti
Windows 7 Home Basic

Ürün kodu : 072447
FİYATI 1.462 TL
Görüşlerinizi alabilir miyim?

INTEL CORE i7-2630QM İşlemci 2.00 GHZ
TURBO BOOST ile 2.9 GHZ
1 GB NVIDIA GEFORCE GT540M Ekran Kartı
8 GB DDR3 RAM
640 GB SATA HDD
15.6 inç WXGA 1366x768 HD LED Ekran
WINDOWS 7 HOME PREMIUM

Ürün Kodu : 071082
FİYATI 1.699 TL

İki ürünü karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz?

hcm ben de dell var. makine ii ilk başta yukarıda yazdığım sorunlar çıktı ama 1 gün sonra kendiliğinden düzeldi. pes 2012 oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. kasası bana biraz kalitesiz gibi geldi ama fiyat/performans olarak çok ii. bide 2 usb 3.0 bir de e-sata var.ama ben aynı makinayı 1300e almıştım.1462 pahalı. bide dellin yerinde servis hizmeti var. yani alınır bir makine.hayırlısı olsun

Bencede hocam Dell iyidir bizzat kullanıcısıyım sadece 2410 işlemci var bende. Biraz ısınıyor o da yüksek kaliteli oyun oynarsan. Onun harici bi sıkıntı yok. Şimdiden hayırlı olsun :)

Ekran kartı ve ses kartı sürücüsüne bak hocam. onları güncelle ama en başta formatla makinayı. Win7 Porf 64 bit kur. bende Dell kullanıyorum win7 64bit prof kurudm makina canvarlaştı :)

Geri