DELL INSPIRON 5520 S21F65 Notebook Nasıldır ?

Kodla Büyü
Hocam aşağıda linkini verdğim laptop hem daha ucuz hem özellikleri daha iyi. Ben hafta sonu sipariş verdim dün elime ulaştı. Kargo dahil 1125 tl ödedim ama şu anda kargo dahil 95 tl daha pahalı yinede sizin almayı düşündüğünüz bilgisayardan daha iyi. ram 8gb. Unutmadan yazayım, dediğim bilgisayarı alırsanız mutlaka 64 bit win7 veya vista kurmanız gerekiyor. 32 bit kurarsanız ram i sadece 3.2 gb kullanabilirsiniz. link aşağıda hocam, ben aldım dün kurulumunu yaptım, şimdilik memnunum ve öneririm.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-511 ... n7666.html

peki hocam neden fiyatı o zaman daha ucuz ben anlamadım ki şimdi benim için oyun oynamak önemli hemde günümüz popüler oyunlarını ama bütçem biraz kısıtlı o yüzden böyle bir bilgisayar buldum ekran kartı olarak performans olarak bir fark yoksa sizin dediğinizi yapacam ama eğer varsa 100-200 lira için ilk verdiğimi alacam..

ekran kartları farklı performans listesinde biri 588 puanda diğeri 729 puanda.. ucuz olanda usb 3.0 var ama pahalısındada varmıki.. birinde 1333 lük 6 gb ram ram diğerinde 1600 lük 8 gb ram ram.. birde kasaları farklı..

ucuz olanı daha iyi bence..

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama dell için switch kapak tasarlayabileceğimiz yada hazır kapak satan bir TÜRK sitesi mevcut mu?

:) arkadaş zaten 4 aydır almıştır bilgisayarını. ben switch kapak satan türk sitesi sormak için konuyu hortlattım.

ya bunların kapaığı değişiyormu ürün güzel performans olarakta ii ama arka kapakalrı değişiyormu acaba

300 lira nasıl ucuzlar ya, ürünü yazın aldım, yukardaki ucuz olan 2. linktekini...
evet kapak değişiyor, değiştirecek kapağın varsa 10 saniyelik işlem...

EynelMefer' Alıntı:
300 lira nasıl ucuzlar ya, ürünü yazın aldım, yukardaki ucuz olan 2. linktekini...
evet kapak değişiyor, değiştirecek kapağın varsa 10 saniyelik işlem...
2.likteki stokta yok zaten. Ama o özellikteki bir bilgisayar için 920 tl çok uygunmuş, kaçırdık.

Geri