dell inspiron n 5110 xp driver

Kodla Büyü

adiyif

Seçkin Üye
Seçkin Üye
almıs oldugumuz makında wın7 yukluydu format attık xp kurduk ama driverlar yok yardımcı olabılecek varmı aramızda sımddıen tesekkurler

vermıs oldugunuz bu lınklerın tamamına yakınına baktım ama sonuc malesef ses kartı ekran kartı ve wireless malesef ortada yok sayfada olanlar win 7 için

Hocam win 7 ultimate bence en iyisi. XP den daha performanslı çalışıyor. Benim size tavsiyem. İlla XP kullanmam gerekiyor diyorsanız sanal XP kurun. Hem win7 hem de xP yi aynı anda kullanmış olursunuz.

Merhabalar;

TÜrkiyeye w7 ile giren cihazlarda üretici sitesinde sadece w7 desteği veriliyor. Sizinde yazmış olduğunuz gibi ekran kartı, kablosuz kart, ses kartı xp sürücüleri bulunamıyor. Bu aşamada yapmanız gerekenler;

- Üreticinin Europe sitesinden marka ve model girişi yaparak Xp driver desteği varmı control edin (..com.tr veya com/tr değil)
- Sonuç elde edemedi iseniz. Forumda daha önce nasıl bakıldığı yazdılmıştı tekrar değinmeyeceğim, Ürünlerin marka ve model kodlarına aygıt yöneticisinden bakınız. Satırın tamamını google da veya sadece marka ve model kısmını, www.pcidatabase.com sitesinden araştırarak marka ve model alınız. O parçaları üreten sitelerden ve / veya hit için diskinde barındıran sitelerden indirin ve kurun
- Yukarıdakine alternatif olarak Aidata64 programını indirin açın ve hemen hemen tüm parçalarınızın model bilgisini alın üretici sitesinden indirin.

- Bir diğer alternatif ki bunu özellikle sona yazıyorum, Driver bulma programları ile yapabilirsiniz bu işi, Ancak unutmayın ki ekran kartı için kartın özelliklerini tamamiyle kullanamama veya kablosuzun kullanımında sıkıntılar yaşanabilir bazen hatalı yükleme yaptıkları oluyor.

Son olarak ekran kartı için eğer ki Ati falansa üretici sitesinden muhtemelen, notebook markalı siteden indirin seçeneği yüzünden driver i indiremeyebilirsiniz. Bunun içinde Örn: Ati A210 M sizin modelinizdir. Si A210 u indirin. İnternetten Mobility center i indirin ve nasıl kullanıldığına bakarak driver i güncelleyip kurun, Muhtemel tanıyacaktır. Kısa bir not şu anda bir sürü driver denemek zorunda kalabilirsiniz benden tavsiye şu hali ile sağlam bir yedek veya geri yükleme noktası alın derim. İyi çalışmalar.

hangi inspiron n 5110. bunun bile içinde farklı parçalarla üretilmiş çeşitleri var. neden illa xp

üzgünüm, bilmiyorum.
smile.gif

Geri