DELL INSPIRON N5110 B67F67 Notebook

Kodla Büyü
güvenli aynı yerde ise kadıköyden acıbademe nilüfer apartmanında idiler eskiden 2 defa gidip notebook almıştım.Bunlarda makineler piyasaya göre daha ucuz açılıyor kontrol edili öyle veriliyor

pcdepodan iki kez notebook siparişi verdim. İkisinde de herhangi bir sorun çıkmadı. Güvenilir ve piyasaya göre uygun fiyatları var.
Seçtiğin bilgisayarın özellikleri de iyidir hocam. Bir iki ay geçsin biraz da dolar düşsün böyle bir notebook almayı düşünüyorum hocam.

pcdepoyu bilmem ama bu serinin i5 olanını 1 senedir kullanıyorum, Çok memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. Isınma hiç olmadı. Bu ürünü tavsiye ederim.

Bunun dışında tavsiyem biraz daha üstüne para ekleyip ultrabook almandır.
http://www.pcdepo.com/asus-ux31e-ry009v ... n7352.html

bu makinalar zarif, hafif, kullanışlı ve çok hızlı
SSD diskleri var.

Hocam bende aynı özelliklerde i5 işlemcili olan b43f45 modeli var. tek kelime harika. Isınma diye bişey yok .... Makina takır takır çalışıyor... Şiddetle tavsiye edilir.. Pc depoyu bilmem nasıldır ama fiyat mükemmel.. benim bayi alış fiyatım bile ondan pahalı :)

Metehan' Alıntı:
Hocam bende aynı özelliklerde i5 işlemcili olan b43f45 modeli var. tek kelime harika. Isınma diye bişey yok .... Makina takır takır çalışıyor... Şiddetle tavsiye edilir.. Pc depoyu bilmem nasıldır ama fiyat mükemmel.. benim bayi alış fiyatım bile ondan pahalı :)

Aynen :)

Aynı bilgisayarı sadecenotebook sitesinden 1680 civarına aldım 1 ay kadar önce klavye kalitesi hariç şiddetle tavsiye edebilirim. Klavyesi biraz kalitesiz bir plastikten sanki ancak özelliklere bakınca klavyenin bir önemi kalmıyor

technolog hocam sende bu laptopdan almıssın ekran kartından memnunmusun oyunlarda çeşitli uygulamalarda

Bende GT525M ekran karı kullanıyorum. Photoshop ve Corel Draw kullanıyorum hiç sorun yok. Ayrıca Call of Duty 6 versiyonununda bile makina canavar gibi. Need for Speed The Run araba yarışını oynuyorum ekran kartı ile tık yok...

hocam bendede dell var gayet iyi daha sitede eski bir site fiyatlardan pek haberim yok ama delli tavsiye ederim.

Dell i de bu siteyi de tavsiye ederim!

Ayrıca söylediğin makina gayet iyi hocam her turlu işini gorur fazlasıyla.

Geri