dell mi asus mu sizce?

Kodla Büyü
Bu durumda Asus daha iyi çünkü özellikleri daha yüksek.
Ben olsam kampanyalı bir PC bakardım indirimli olanlar bazen iyi denk geliyor bence sen iyi bir araştır fazla para verme.

Şimdiye kadar kendime aileme çevreye arkadaşlara kaç tane asus dizüstü aldıysam hepsinde sorun yaşadım malesef, ama Dell yani hız DELLisinde sıkıntı yaşamadım.

Ne olursa olsun DELL diyorum, fiyatı daha yüksek olabilir ama yerinde servisi bile yeter...

the_korsan' Alıntı:
Şimdiye kadar kendime aileme çevreye arkadaşlara kaç tane asus dizüstü aldıysam hepsinde sorun yaşadım malesef, ama Dell yani hız DELLisinde sıkıntı yaşamadım.

Ne olursa olsun DELL diyorum, fiyatı daha yüksek olabilir ama yerinde servisi bile yeter...

:+1: kesinlikle doğru

asus kalite olarak iyi ama servis olarak kötü. dell servisi de kendisi de iyi olduğundan dell öneririm. ayrıca kasaları daha sağlam.

Arkadaşlar asus teknik servisi garantisi çok güzel.
Ücretsiz gönderebiliyorsunuz. En geç iki haftada elinize ulaşıyor.
GARATİ VE SERVİS İÇİN ASUS DERİM. :+1: :alkis:

hocam 3 yıllık bir asus kullanıcısı olarak çok memnundum 3 yıldır hiç teklememişti f3 serisinin malum gövde çatlakları dışında ama çevremde asus kullananlar genelde sorun yaşadılar

baktığınız laptopların fiyatlarına baktım şimdi de 2000 civarı bi para gözden çıkardıysanız sony alın bence hocam

Geri