dell mi toshiba mı sizce hangisi

Kodla Büyü
Öyle hızlıca karşılaştırdım birinin diğerinden üstün bir tarafı yok.

Dell'in ram hızı biraz fazla. Bu fark günlük kullanımda size yansımayacaktır. Toshiba'nın işletim sistemi daha iyi.

Sahi, Toshiba 2.5 kg, Dell 2.7 kg gözüküyor. 200 gram da olsa Toshiba hafif.

Toshiba'nın pili kaç hücreli yazılmamış. Ama bu fiyata sanırım 6 hücrelidir.

Her ikisini de görüp dokunmak kaydıyla dilediğinizi tercih edin.

Benim Toshiba'ya karşı antipatim var o ayrı.

İyi çalışmalar..

5 yıldır dell kullanıyorum batarya hariç sorun yaşamadım. bataryası ilk 1,5 yılda gitti. ama geri kalanı sağlamdır.

hocam ben 8 aydır dell kullanıyorum. özellikleri benzer (5010 serisi i5 işlemci). herhangi bir problem yaşamadım. özellikleri de ihtiyaçlarımı karşılıyor. tavsiye ederim. şimdiden hayırlı olsun.

dellin rami 1 tane 4 gb toshibada ise 2 tane 2 gb. bu da ilerisi için önemli sanırım. aslında birçok kişi az özelik olsun toshiba olsun diyor ama bilemiyorum. toshibadan şikayetçi olan var mı.

ben de dell diyorum hocam :-)
ama fiyat yüksek ben yıl başında 1210 tl ye almıştım.. tabi dolar arttı ama bu kadar fiyat farkı, daha ucuza bulabilirsin..

hocam toshiba soğuk havalarda çok işe yarıyor ısınma problemini büyük ölçüde gideriyor, elektrikli soba mübarek :)
Ben DELL diyorum ama tavsiye edecek olursam ASUS.

özelliklerine bakmadım, yakındır zaten.. tercih konusunda ise 2006 yılında hem toshiba tecra hem dell 1501 aldım, kesinlikle DELL diyorum,neden mi? bu bir sevgi:) anlatılmaz, ancak tuşlara bastığında anlarsın...toshibaya antipatisi olanlardanım...dell alacaksan bir tek batarya sorunun olur ki ne alırsan al bu sorun olur ama diğerlerinde diğer sorunlara da hazır ol arkadaşım:)

2 yıllık bir DELL kullanıcısı olarak bataryamın yaklaşık son 6 aydır şarj tutmadığını söyleyeyim. Bataryayı artık güç kaynağı misali kullanmaktayım. Fişi çeksem şarjı 3-5 dakika ancak gidiyor.

Bir de benim dizüstünde kapağı kapatınca kapağı tutan herhangi bir düzenek veya kilit yok. O yüzden bazen sert kapatabiliyorum istemeden de olsa. Bu sebeple ekranın kenarlarındaki plastikte ufak bir çatlak oluştu. Daha sonradan da kasa ile monitörün birleştiği yerdeki menteşeye benzer plastik kısımlardan biri kırıldı. Yani DELL'in kasasının plastiğinde mi sorun var benim elimin mi ayarı yok anlamadım. :)

Bir çok kere yazdım bu konuda tekrar yazayım
Aklı kell den
Benzini shell[/b] den
Arabayı Opell den
Laptopuda Dell den alacaksın.

boteakif' Alıntı:
Bir de benim dizüstünde kapağı kapatınca kapağı tutan herhangi bir düzenek veya kilit yok. O yüzden bazen sert kapatabiliyorum istemeden de olsa. Bu sebeple ekranın kenarlarındaki plastikte ufak bir çatlak oluştu. Daha sonradan da kasa ile monitörün birleştiği yerdeki menteşeye benzer plastik kısımlardan biri kırıldı. Yani DELL'in kasasının plastiğinde mi sorun var benim elimin mi ayarı yok anlamadım. :)

Hocam ben MSI kullanmıştım 3-4 yıl önce kapak menteşesi 2 defa 3 ay ara ile çatladı. Menteşeler garanti kapsamında değiştirildi, ancak son arızada 30 iş günü süresi aşıldığı için 17 ay boyunca kullandığım bilgisayarı geri verdim, paramı da geri aldım.

Yani menteşe çatlakları garanti kapsamında değerlendirilebilir. Bilginiz olsun.

Geri