DELL senin sorunun nedir dostum

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şu eski dell marka kasalar varya onunla nasıl başa çıkılır format olayı nasıl imaj dvd si nasıl yüklenirlr bir iki işlem yapınca hemen kafayıyı yiyor nasıl işe başlanmalı hangi adımlar atılmalı ??

Bence atılacak en güzel adım o makineyi atmak. Hem benim hem eşimin ki aynı kasa dell lerden. ikisinin de kenarları kırıldı. Yeni kasalarda bu sorunu vermiyor ama yine de insanı soğuttu bi kere.

hocam yaygın bir bilgisayar olan dellerde en buyuk sorun cd veya dvd suruculerinin yıpranmış olmasından kaynaklanıyor birde biyos yazılımlarının guncellenmesi gerekiyor bazen. birinci adım olarak sağlam bir cd ve ya dvd surucu ile formatlamayı dene olmazsa bios guncellemesi yap çokta sorun çıkarmazlar aslında en sağlam okul bilgisayarları sayılır.

biosu nasıl güncelliycez hocam bir de şu cd rom kısmı açılmıyor kırılacak nerdeyse iğneyle denedim olmadı

Bahsettiğiniz makina eğer dell 2350 ise hocam hakkını vermeliyiz ki taş gibi makina.

illa imaj cdsi şart değil herhangi bir cd ile formatlayabilirsin, sürücüleri de forumda paylaşmıştım, bulamazsanız pm ile haber verin linki atayım.

kolay gelsin

Geri