Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Delphi ye bakmayı düşnüyorum, nette bağlantılardan bunla ilgili pek kaynak arıyorum, bulduklarım ise yetersiz
.Elinde Delphi ile ilgili ders anlatım PDF si olan varsa paylaşabilir mi ya da nerde bulambilirim?
Buyrun Hocam, Delphi 7, başlangıç için güzel bir kaynak. Bu arada Delphi Borland el değiştirip RAD Studio adından devam ediyor yeni nesil platformunda.
Buyrun Hocam, Delphi 7, başlangıç için güzel bir kaynak. Bu arada Delphi Borland el değiştirip RAD Studio yöneticilerini yeni nesil platformunda devam ettiriyor.
Klasik Hesap Makinesi (Delphi - RAD Studio 10.3) FireMonkey mimarisi ile yazılmış bir hesap makinesi örneği. FMX (FireMonkey), Windows, OS X, iOS ve Android platformları için hızlı uygulama geliştirme imkânı sağlayan Embarcadero Delphi'nin multi-platformudur. RAD Studio IDE’si ile tümleşiktir.
sites.google.com
Delphi 10 ile Endüstriyel Görsel Programlama Temel Seviye kursu notlarına göre yazılmış hesap makinesi programı,
Delphi 11 ile yazılmış örnek veritabanı programı (SQLite veritabanı kullanılmıştır)