demirbaştan düşülen bilgisayarlar nasıl değerlendirilir?

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Okulumuzda 2000 yılında kurulmuş 20+1 beko bilgisayarlardan oluşan BT sınıfı vardı. bu bilgisayarları kaldırdık demirbaştan düşeceğiz. Bunları nasıl değerlendirebileceğimize dair fikrinz var mı bizimle paylaşabilir misiniz?

bir bilgisayar firmasının iş görmez gibi bir raporuyla demirbaştan düşülebiliyormuş

Okul kütüphanesine serbest kullanım için yerleştirebilirsiniz. Bu sayede çocuklar kütüphanenin yerini öğrenirler. :D

ben de okul müdürümüzden öğrendim öyle olması gerektiğini. daha önce bilmiyordum. sözleşmemizin olduğu bilgisayar firmasını aradığımda da tasdik ettiler. bu arada kütüphanemiz hem bep sınıfı hem formatör odası hem öğretmenler odası. Bu bilgisayarlar iş görmez zaten kullanmaya çalışsak hep problem çıkartır. Başka bişeyler olamaz mı?

Hocam sakın onları kullanım olarak değerlendirmeye çalışmayın yada birilerine hediye etmeyin. zaten eski, sorunsuz olmasa demirbaştan düşmezdiniz, sıkıntıdan başka bir işe yaramaz.
Bizde de böyle bir durum vardı. Yedek parça olarak kullanabileceğim işe yarayacak parçalarını söktüm (poower suply'lerini birçok yerde kullanabilirsiniz), geri kalanını hurdacıya kilo hesabı sattık.

Geri