Hocam Eğitici Formatörünüzü arayın. Bir toplantı düzenlesin. Biz aşağıdaki gibi yaptık
Hocam Yozgat ta Bilgisayar öğretmenleri bir gün toplantıya çağrıldı. İlçelerde dahil. Önce Fatih projesi olan okullarda görevlendirme olacak dediler. Ona göre kimi ilçe öğretmenleri gönüllülük esasına göre kendileri kimin görev alacağını belirlediler. Kimisi 1. dönem bir kısmı ikinci dönem diğer kısmı görevlendirme alsın şeklinde belirlediler. Biz merkez olarak 12 öğretmen vardı 9 fatih projesi olan okul vardı. Kura çektik 3 kişi kendi okullarında görevlerine devam edecek kişileri belirledik. Geri kalan 9 kişi hizmet puanına göre istediği liseye gitti. Tabi benim hizmet puanım düşük olduğu için en son lise bana kaldı ihalede ) Çünkü BT rehber öğretmenliği yazısında Fatih projesi olan okulda ihtiyaç varken diğer okullarda görevlendirme yapılmayacaktır yazıyor.
Şimdi valilik yazısını bekliyoruz. Geldikten sonra okulumdaki dersleri toplayacağım. benim 10 saat var 2 güne toplayıp bu okulda sadece derslere girip çıkacağım. Kalan süreyide 30 saate tamamlayacak şekilde Lisede devam edeceğim 3 gün. Tabi lisede derslere girmeyeceğiz, sadece etkileşimli tahta vs. konusunda yardımcı olup rehberlik edeceğiz.
Bizleri toplantıya çağırıp bu şekilde adil uygulama yaptığı için il koordinatörümüz Hakan Mete hocama ve İl Eğitici Formatörümüz Gamze Sorgunlu'ya teşekkür ederim..