Denizli BTR II.Dönem açıklandı

Kodla Büyü
İlçede (Honaz) tek Fatih okulu var, oraya görevlendirme yapılmasına rağmen, ben yine görevlendirme alamamışım. Tercih dışını açtık, Fatih okulu tercih ettik, yazımızı takip ettik, daha ne yapmak gerekiyordu ben anlayamadım :)

hocam yönetmelikte fatih kapsamında dolunca bt olan okullara verilir diyor... ben de aynı durumdayım yarın göreüseceğim, olmadı dilekçe ile itiraz edeceğim..

ayrıca diğer ilçelerimizde yapıldı ama bulnduğum ilçede yapılmadı.. (Kcoaeli)

ymanav' Alıntı:
İlçede (Honaz) tek Fatih okulu var, oraya görevlendirme yapılmasına rağmen, ben yine görevlendirme alamamışım. Tercih dışını açtık, Fatih okulu tercih ettik, yazımızı takip ettik, daha ne yapmak gerekiyordu ben anlayamadım :)

Hocam stajer isen ondan verilmemiş olabilir. Stajer öğretmenleri görevlendirilmiyor bildiğim kadarıyla.

Denizlide BTR olarak görevlendirilen arkadaşlar BT dersi ve BTR için ders çizelgesi hazırladınız mı acaba?

Çizelgeyi 30 ders saati şeklinde mi yoksa okulun eğitim öğretim saatlerini kapsayacak şekilde mi hazırladınız? bilisim20 sitesindeki örnek şablonda başka okula görevlendirilme için örnek var ve 34 saat olarak hazırlanmış, ama o gün toplantıda sanki ben dikkat etmemişim siz 30 saat hazırlayın gibi bir ifade geçmişti. Ben kendi ortaokulumda görev aldım.

Siz neler yaptınız, bir bilginiz var mı nasıl hazırlayacağımız konusunda

Hocam ben Cuma günü il koordinatörü arkadaşa sordum. 30 saate göre planlama yap dedi. Toplantıda da bilisim20 deki sunuda fazla gösterilmiş siz 30 saate göre ayarlayın denmiş.

fjunior' Alıntı:
Hocam ben Cuma günü il koordinatörü arkadaşa sordum. 30 saate göre planlama yap dedi. Toplantıda da bilisim20 deki sunuda fazla gösterilmiş siz 30 saate göre ayarlayın denmiş.

Tşk ederim verdiğiniz bilgi için, 30 saate göre ayarlayıp göndereyim çizelgeyi

arkadaşlar bilişim20 sitesinde 25 şubata kadar btr ders programının yapılıp gönderilmesi isteniyor.il içi atamalardan dolayı ders programı değişecek dolayısıyla benim programda değişecek.ben şimdiki programı gndersem sıkıntı çakarırlarmı?(2 okulda çalışıyorum)benim durumumda olan varsa yardımcı olsun.

bugun egiticiler ile konustum calisma sartlari hakkinda bilgi almak icin aradim bilisim20 sitesini takip edinbasvurular online alinacak dedi benim okulum ortaokul kac saat kalacagimi sordum ders bitene kadar dedi sizdede durumlar ayni mi denizlide yeniyim;)

Geri