Denizli Formatörlük Eylül'de 2 ay kafa dinleriz artık.

Kodla Büyü

sinefil

Site Gezgini
Gelen yazı aşağıdaki gibi:
Sayın Yetkili;

Bilindiği üzere BT sınıfları bulunan okullarda Öğretmenlere ve Öğrencilere rehberlik etmek üzere görevlendirilmiş ve çalışmakta olan Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlerin görev süresi 30 Haziran 2012 tarihi itibariyle sona erecektir. 1 Temmuz- 31 Aralık 2012 dönemi için görevlendirme yapılmayacaktır. Konu hakkında Formatör öğretmenlerin bilgilendirilmesi ve gereğinin yapılmasını rica ederim.
:++:

sinefil' Alıntı:
Sayın Yetkili;

Bilindiği üzere BT sınıfları bulunan okullarda Öğretmenlere ve Öğrencilere rehberlik etmek üzere görevlendirilmiş ve çalışmakta olan Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlerin görev süresi 30 Haziran 2012 tarihi itibariyle sona erecektir. 1 Temmuz- 31 Aralık 2012 dönemi için görevlendirme yapılmayacaktır. Konu hakkında Formatör öğretmenlerin bilgilendirilmesi ve gereğinin yapılmasını rica ederim.
hocam 1 temmuz - 31 aralık 2 aydan daha fazla kafa dinleyeceğin anlamına geliyor :idea:

inşallah aynı yazı hatta bundan sonra hiçbir zaman görevlendirilmeyecektir yazısı gelirde dünyanın en mutlu insanı ben olurum... yahu bu görevendirme adı üstünde niye zorunlu olur anlamam.. benim kızım var 17 aylık diğer öğretmenler yarım gün çalışıp çocukları ile vakit geçirebiliyorken nedir benim gibi formatör bayanların çilesi nedir bu işkence ?? zorunlu görevlendirmeyi kaldırsınlar bu bile yeter bana... çocuğumla doyasıya vakit geçirmek istryum.. idarecilerin insafına kalan bir çalışma saati istemiyorum söyleyin Allah aşkına çok mu şey istiyorum???

sinefil' Alıntı:
Sayın Yetkili;

Sinefil hocam biraz kapalı bir başlık ve yazı olmuş o yüzden konuyu açabilir misiniz biraz:

1-) Bu yazı nasıl ve nereden geldi? Bir soru üzerine bilgi edinmeden mi geldi yoksa maillerle falan mı geldi
2-) Bu yazıya göre formatör görevlendirmelerinin yapılmayacagı gibi bir anlam çıkıyor, siz neden 1 eylül de başlayacak eylül e kadar kafa dinleriz diye yorum getirdiniz?

Teşekkürler,

tahtakama' Alıntı:
sinefil' Alıntı:
Sayın Yetkili;

Sinefil hocam biraz kapalı bir başlık ve yazı olmuş o yüzden konuyu açabilir misiniz biraz:

1-) Bu yazı nasıl ve nereden geldi? Bir soru üzerine bilgi edinmeden mi geldi yoksa maillerle falan mı geldi
2-) Bu yazıya göre formatör görevlendirmelerinin yapılmayacagı gibi bir anlam çıkıyor, siz neden 1 eylül de başlayacak eylül e kadar kafa dinleriz diye yorum getirdiniz?

Teşekkürler,
Cevap veriyorum:
1.Bu yazı il milli eğitimden mail yoluyla geldi.
2.Yazıdan o anlamı ben çıkarmadım.Çünkü yazın ödenen ekdersin boşuna olduğunu,formatörün yazın hiçbir şey yapmadığını söyleyen bir şube müdürü vardı orada.Bu yüzden Eylüle kalacağını düşünmüştüm.Nitekim il formatörüyle yaptığım telefon görüşmesinde Eylülde yeniden görevlendirme yapılacağını öğrendim.

şube müdürleri yazın çok çalışıyolar ya formatörlerin aldığında gözleri :puhaha:

Ders saatleri ve içerik vs belirsizlikler ortadan kalkarsa zaten okulum ortaokul oldu 20-25 arası ders çıkarsa formatörlük illetini yapmayı düşünmüyorum, hayırlısı eylülde herşeyin net bi şekilde belli olmayı dileğiyle

bu yazıyı her okula göndermemişler. bizim okula gelmedi mesela, aynı eğitim bölgesindeki başka bi okula göndermişler. neden herkese göndermediklerini anlayamadım.

Mellifica' Alıntı:
bu yazıyı her okula göndermemişler. bizim okula gelmedi mesela, aynı eğitim bölgesindeki başka bi okula göndermişler. neden herkese göndermediklerini anlayamadım.
evet bizede gelmedi, belki pazartesi gelirde paşalar gibi tatil yaparız :++:

Denizli merkezde görev yapıyorum,bulundugum okulda 2 yıldır norm fazlasıyım... 2 yıldır formatörüm... Yeni sistemde okulum ortaokul oldu.

Arkadaşlar yeni sisteme geçtiğimiz şu zamanlarda bildiğiniz gibi Bilişim Teknolojileri ve Yazılım olarak dersimizin 5-6-7-8 bütün sınıflarda 2 şer saat seçilebilme ihtimali var.

Bizim yapmamız gereken nasıl olsa formatörüm ben 6 saat ders seçsem yeter diye düşünmememiz gerekiyor, özellikle ortaokul olan okullarda 20-30 saat ders çıkar bütün sınıflarda dersimiz seçilirse... Ben bu sene formatörlük yapmak istemiyorum, milli eğitimin şunu anlaması lazım biz onlara muhtaç değiliz onlar bize muhtaç...Formatörlük işini eylülde başlatacaklarsa o zamana kadar da seçmeli dersler ders saatleri vs belirli olur iyice...

Bunu geçen yıl da yaşadık unutmayın, nasıl olsa formatörsün 6 saat seçelim normun 1 olsun yeter denildi ve o şekilde uygulandı hatta bazı okullarda seçilmedi ama ben geçen yıl 11 saat dersim oldugu halde norm fazlasıydım. sanırım bölge normuna bakıldıgı için...

Derslerimize sahip çıkalım... Formatörlük yapacak arkadaşlarda en azından seçebildikleri kadar ders seçsinler...

darısı adanaya inşallah ek ders almadan dersimize girsek haftada 30 saat dünyanın en mutlu insanı ben olurum kesin :)
:alkis:

6 aylık dilimin görevlendirmesi o, Şubat tatilinde bir daha 6 aylık görevlendirme yaparlar.

sinefil' Alıntı:
Benim anladığım 1 Eylül-31 Aralık arası yapılacak.

bunu nasıl anladınız cidden merak ettim? benim bu yazıdan anladığım temmuzdan ocak a kadar görevlendirme olmayacak....

aslında en güzeli isteğe bağlı yapmak, isteyen yapsın istemeyen yapmasın.
okul mailine gelen yazıda temmuz-aralık görevlendirmesi yapılmayacak yazıyor, görevlendirme yapılmayacağı artık kesin :++:

tahtakama
Yazdıklarına aynen katılıyorum. Talimterbiyekurulunun sitesinde yeni haftalık ders çizelgesi yayınlandı. Ama uygulanması kademeli olacak diyor. yani sadece 5. sınıflarda 2 saat seçilebilecek diğer sınıflarda 6-7-8 de 1 saat seçmeli olayı devam edecek.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bugün gelen mailde;
Sayın Yetkili;

30 Haziran 2012 tarihi itibariyle sona eren Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni görevlendirme talepleri için başvurular Eylül ayında alınacaktır. Yaz tatilinde görevlendirme yapılmayacaktır. Konu hakkında Formatör öğretmenlerin bilgilendirilmesi ve gereğinin yapılmasını rica ederim.

yazıyor.

hangi okulmuş o bize de görevlendirme yapılmayacak diye mail attılar

2012 Ekim-Aralık dönemi Bilişim Teknolojileri Okul Formatörü görevlendirmesi
yapılacaktır. BT Sınıfı bulunan veya Fatih Projesi kapsamında Akıllı
Tahtaları kurulmuş olan okullarda, Ek-1'deki görevlendirme esaslarına göre
istekli öğretmenler arasından görevlendirme yapılacaktır.

Görevlendirme isteyen öğretmenlerin Ek-2 başvuru formu ve Formatörlük
belgeleri (Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinden belge istenmeyecektir)
ekleyerek üst yazı ile 21 Eylül 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar BTS İl
Koordinatörlüğü birimine gönderilecektir.

BT Sınıfları Birimi

bt20@meb.gov.tr

http://bilisim20.meb.k12.tr

İl Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatörleri

Tel: 265 55 54 / 402

DENİZLİ

yazıyor gelen mailde.

Geri