Derece artışı 8/3'den 7/2' ye geçiş?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar teknik öğretmen olarak görev yapmaktayım 8/1 den başladım göreve ve 2 senem doldu artı hazırlık okuduğum için bir kademe aldım. 8/3'tüm bu ay 2.senemi doldurdum ve 7/2 olmusum e-bordroda. simdi ben yanlıs bilmiyosam 7/1 olmam gerekmiyor mu? ayrıca terfi fark bordrosuda var ve 4,45lira artış olmus. 8/3den 7/1'e geçmeden 7/2 olduğu için mi az artmıs maaş?

mebbisten kadro kaydinizi bi inceleyip karsilastirin hocam hatali gibi duruyor

Her derece kademe ilerlemesinde az da olsa maaş artışı görünür. 4.Derecede biraz fazlaca (70-100) arası. Eskiden(devam ediyormu bilmiyorum) zorunlu hizmet bölgelerinde ilk tayin yada zorunlu tayin ile çalıştırıldığınızda 2 yıla 1 kademe veriliyordu. Tahminimce onu almışsınız.

Maaşınız konusunda şüpheleriniz varsa burdan değerlendirebilirsiniz.
http://www.ozkansoft.com/mahep.php

cepola' Alıntı:
Her derece kademe ilerlemesinde az da olsa maaş artışı görünür. 4.Derecede biraz fazlaca (70-100) arası. Eskiden(devam ediyormu bilmiyorum) zorunlu hizmet bölgelerinde ilk tayin yada zorunlu tayin ile çalıştırıldığınızda 2 yıla 1 kademe veriliyordu. Tahminimce onu almışsınız.

Maaşınız konusunda şüpheleriniz varsa burdan değerlendirebilirsiniz.
http://www.ozkansoft.com/mahep.php

arkadaşlar bu şekilde 2 yıla +1 kademe alan var mı? ben şu anda ilk atama ile zorunlu görevimi yapmaktayım

Hocam eğer zorunlu hizmet bölgesinde çalışıyo ve zorunlu hizmet yükümlüsü isen 2 yıl 1 kademeyi alman gerekiyor.

hocam ben de senin gibi 8-3'den 7-2'ye geçmişim. ben geçen yıl asker öğretmendim o zaman derecem ve kademem değişmemişti. ben askerlik yılını eklediler diye düşündüm. sen askerlik falan yaptın mı?

btömehmet' Alıntı:
hocam ben de senin gibi 8-3'den 7-2'ye geçmişim. ben geçen yıl asker öğretmendim o zaman derecem ve kademem değişmemişti. ben askerlik yılını eklediler diye düşündüm. sen askerlik falan yaptın mı?

yok askerlik yapmadım hocam 8/1 başladım +1kademe hazırlık okumaktan alıdım 2012şubat atamasıyım 7/1 heseaplarken 8/3 den 7/2 ye cıkmısım.
ama derece artışı maas farkı az yanısmıs. size ne kadar yansıdı hocam?

Geri