Derece/Kademe

Kodla Büyü

hakançöllü

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Stajerliğim yeni kalktı derece almam için ne yapmam gerek?
Lisede hazırlık okudum ve lise ve lisan öğrenimim birbirinin devamı niteliğindeydi. Herikisinden de derece alabiliyormuyum?

Teknik eğitim mezunu isen 8/1 den başlıyosun lise hazırlıktan da 1 kademe alıyosun başka da yok hocam okula bi dilekçe ile ilgili maddeleri yaz durumunu yaz lise diploma fotokopisi ile okula ver bu kadar

eddy57' Alıntı:
Teknik eğitim mezunu isen 8/1 den başlıyosun lise hazırlıktan da 1 kademe alıyosun başka da yok hocam okula bi dilekçe ile ilgili maddeleri yaz durumunu yaz lise diploma fotokopisi ile okula ver bu kadar

Meslek lisesi mezunuyum hocam. Meslek lisesi için geçerli değilmi?

hakançöllü' Alıntı:
eddy57' Alıntı:

Meslek lisesi mezunuyum hocam. Meslek lisesi için geçerli değilmi?
Meslek lisesi derken? Lise 3 yılken 4 yıl okuduysan bir kademe alırsın. Teknik eğitim FAKÜLTESI mezunu isen 9- 1 yerine 8-1 den başlarsın.

hakançöllü' Alıntı:
Stajerliğim yeni kalktı derece almam için ne yapmam gerek?
Lisede hazırlık okudum ve lise ve lisan öğrenimim birbirinin devamı niteliğindeydi. Herikisinden de derece alabiliyormuyum?
Lisede hazırlık için 1 kademe ama lisans eğitimin öğretmenlik ise devamı niteliğinde kabul edilmiyor.

Bununla ilgili milli egitimin intibak bültenlerine bakabilirsin.

xxxxxx müdürlüğüne
xxx üniversitesi teknik eğitim fakultesi xxxx mezunuyum. Diploma onaylı fotokopisi EK-1 de sunulmuştur. 657 DMK xxx.maddesi geregince (maddeyi bulup yazın) 1 derece, ayrıca hazırlık+3yıl olarak okuduğum xxxxx lisesi mezunuyum. Diploma onaylı fotokopisi EK-2 de sunulmuştur. 657 DMK xxx.maddesi geregince de (maddeyi bulup yazın) 1 kademe almak istiyorum.
gereğini arz ederim.

ekler:
ek-1: ünv diploma onaylı fotokopisi (1 adet)
ek-2: lise diploma onaylı fotokopisi (1 adet)

şeklinde verin dilekçeyi hemen hallediyorlar...

lisede bilgisayar lisans eğitimi olarakta böte okudum bu derece yada kademe almama sebeb olmuo mu. böle bişey duymuştum sanırım

hakançöllü' Alıntı:
lisede bilgisayar lisans eğitimi olarakta böte okudum bu derece yada kademe almama sebeb olmuo mu. böle bişey duymuştum sanırım

Olmuyor hocam. Teknikerlik devamı olarak kabul ediliyor.

ben askerliği istanbul-maltepe'de yedek subay yapmıştım, dilekçe verdim 3-4 hafta önce. askerlik için 1 kademe ve 7 puan verildi. askerliğinde faydası oluyor yani

Geri