DERGİ BASIMI YARDIM !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dergi hazırladım bastırmak istiyorum.Tavsiyede edeceğiniz yer var mı acaba?

Hocam matbaa arıyorsun sanırım. Bulunduğun ildeki matbaalarla yüz yüze görüşüp fiyat alman sağlıklı olacaktır, il dışında bastırırsan ve adet olarak da fazla (10 bin) bastıracaksan kargo ücreti epey pahalı olabilir. Ama 300 - 500 felan bastıracaksan dijital baskı yapan bir ofset matbaa tercih etmen faydalı olur. Bir de forma sayısı ve ebat olarak basım yeri ile görüşüp, dergiyi yeniden düzenleyip maliyeti düşürebilirsin.

bulunduğum yerde çok fazla fiyat söylediler..rekabet olmayınca mecbur kalıyoruz.

Hocam öyleyse yakın merkezlere bakmanı tavsiye ederim. ortalama 32 sayfalık 5.000 adet dergiyi sedan bir arabanın arka koltuğuna ve bagajına sığdırabilirsin. yol parasını hesaplayıp yakın çevrede bastırabilirsin.

blundugun yerde belediye..bölgesel dergi gazete fln sponsor olabilirmi.. bi sorabilirsin hocam..yada onlARIN MATBAAA SINDan uygun fiyat alabilirsin

hocam baskı yapılacak ürün hakkında bilgi verirsen insanların fikir / fiyat vermesi daha kolay olur
..
........ sayfa
......... gram kağıda
kuşe / parlak / ince / kalın vs..
..... adet
..
gibi

Hocalarım dergi 30+2 sayfa a4 boyutunda, dış kapak 300gr iç kapak 115 gram olabilir. Ben yüksek çözünürlükte hazırladım. 32 sayfalık dergi 1.6 GB boyutunda :)

saido' Alıntı:
Hocalarım dergi 30+2 sayfa a4 boyutunda, dış kapak 300gr iç kapak 115 gram olabilir. Ben yüksek çözünürlükte hazırladım. 32 sayfalık dergi 1.6 GB boyutunda :)
paylaşmadığınıza göre çok değerli bir dergi:)

aynenbadi' Alıntı:
saido' Alıntı:

yüksek çözünürlük programını hiç duymadım :)

Şaka bir yana bizde 40 sayfa(135 gr) + 4 sayfa kapak(200 gr) 500 adet dergiyi

2200 tl ye anlaştık.

Photoshop, Illistrator ve indesigns üçgeninde hazırlayacağım dergiyi.

Elime yüzümüze bulaştırmazsam İnşallah yayınlarım burda dosyalaı.

hocam İStanbul'da topkapıda çok fazla matbaacı var.
2500 baskıyı 3000 tl ye anlaştık geçen sene.

Geri